30 Δεκεμβρίου 2008

Ελεύθερη Πρόσβαση της νεολαίας στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ)


Διαδημοτικός Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος
"Πολίτες για την προστασία της Υγείας και του Περιβάλλοντος από τις Ακτινοβολίες"
Ζήλων 21 τ. κ. 142 33
Τηλ. και Φαξ 210-2719-345 κιν. 693-290-8949



Ημερομηνία 17/12/08
Αρ. Πρωτ. 17

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου "Πολίτες για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος από τις ακτινοβολίες " συνεδρίασε εκτάκτως στις 17/12/08 και αποφάσισε τα κάτωθι.
Στηρίζει το παλλαϊκό αίτημα του Δήμου Γαλατσίου , του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων και Δημοτικών παρατάξεων , όλων των δημοτών , των μαζικών , κοινωνικών και αθλητικών φορέων της πόλης αυτής και των όμορων δήμων.

Ο χώρος και οι εγκαταστάσεις του κλειστού ολυμπιακού Γυμναστήριου Γαλατσίου να παραμείνει στο σύνολο του δημόσιος χώρος αθλητισμού και πολιτισμού με ελεύθερη πρόσβαση σε αυτόν των παιδιών και της νεολαίας των δήμων Γαλατσίου και της Ν. Ιωνίας.

Ο χώρος αυτός έγινε με γνώμονα να παραμείνει γήπεδο μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και όχι να γίνει ένα τερατούργημα τσιμέντου και γυαλιού.
Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως και εμείς και τα παιδία μας και τα παιδία των παιδιών μας θα πληρώνουν για όλα αυτά τα ολυμπιακά έργα στο σύνολο τους.
Και ας μην ξεχνάμε πως έγινε αυτό το γήπεδο , σε μια τοποθεσία που δεν ήταν οικοδομήσιμη μα έγινε με το έτσι θέλω μόνο για το ΠΑΛΑΙ.
Ο Σύλλογος μας στηρίζει και θα στηρίζει με όλες του της δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα του λαού του Γαλατσίου και των όμορων σε αυτόν δήμων.



Με εκτίμηση
Το Δ. Σ. του συλλόγου

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Μακαρωνης

Η Γεν. γραμματέας
Βάσω Τζαμαλουκα