5 Μαρτίου 2009

και δεξιοί, και ΜΠΑΧΑΛΟΙ



ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ το site TOY ΔΗΜΟΥ
---------------------------------------------------------------------------------
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στο χορό του υποσύσταση σωματείου εργαζομένων στο Δήμου Αμαρουσίου

Στον αποκριάτικο χορό του υποσύσταση σωματείου των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης. Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή σέβεται τους εργαζόμενους και τους θεωρεί συναδέλφους, γιατί «όλοι εργαζόμαστε για το καλό και την πρόοδο της πόλης μας. Είμαστε όλοι συνάδελφοι με έναν κοινό στόχο, να προσφέρουμε υπηρεσίες στους κατοίκους του Αμαρουσίου, και να κάνουμε μέρα με τη μέρα την πόλη μας καλύτερη».
Από την πλευρά του,
ο εκπρόσωπος του υποσύσταση σωματείου κ. Π. Κόνιαρης ευχαρίστησε της διοίκηση του Δήμου για τις μέχρι τώρα ενέργειές της για τη λύση του εργασιακού, ενώ τόνισε ότι το σωματείο «είναι στο πλευρό κάθε εργαζόμενου που δέχεται επιθέσεις από πολίτες που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα για την πόλη μας».
---------------------------------------------------------------------------------

  • Από την μεγάλη τους λαχτάρα "να δώσουν το χρίσμα" του εκπροσώπου των εργαζομένων  στο εργοδοτικό σωματείο, μπέρδεψαν τα ονόματα και το καταχώρησαν με το όνομα του Συλλόγου των (διοικητικών) υπαλλήλων.
  • Όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα, και αναγκάστηκαν να διορθώσουν  εσπευσμένα την καταχώρηση στο site του Δήμου.
  • Έτσι ο κ.Κόνιαρης διατήρησε μόνο για λίγες ώρες τον τίτλο του Προέδρου, και υποβιβάστηκε σε απλό εκπρόσωπο του υπο σύσταση Σωματείου.
  • Έτσι μάθαμε και εμείς ότι το Σωματείο δεν υφίσταται, αλλά εξακολουθεί να ιδρύεται.

Και εμείς που νομίζαμε ότι "μπάχαλους" 
λένε τους αναρχικούς.

Κάναμε λάθος οι νεοδημοκράτες
 τελικά είναι οι μπάχαλοι !