30 Οκτωβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Αν δεν είσαι "αρεστός" ...


Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη λίστα με τις επιχορηγήσεις Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλογών και Σωματείων της Νέας Ιωνίας και όπως συμβαίνει πάντα δεν είμαστε για μία ακόμη φορά μέσα σε αυτή. Αρχή μας είναι να επιδοτούνται όλοι οι Σύλλογοι και τα Σωματεία της πόλης μας. Παράλληλα να προσφέρεται επιπλέον χρηματοδότηση, πέραν της ελαχίστης όπου κατατίθεται εξτρά προγραμματισμός εκδηλώσεων και δράσης.

 Ο σύλλογος «Πολίτες για την προστασία της Υγείας και του Περιβάλλοντος από τις νέες Τεχνολογίες», όπως ...συμβαίνει πάντα δεν είναι μέσα σε αυτούς που λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση, έστω και με αυτά τα λίγα ΕΥΡΩ που θα τον βοηθούσαν να κάνει κάτι περισσότερο για το περιβάλλον και την ενημέρωση των πολιτών για τις Ηλεκτρομαγνητικές Ακτινοβολίες και το μεγάλο πρόβλημα των παράνομα τοποθετημένων κεραιών.

Λυπούμαστε αν πικραίνουμε κάποιους, αλλά πολλές φορές υποκαθιστούμε τη Δημοτική Αρχή που μόνο στα λόγια βοηθάει το έργο του Συλλόγου και όχι όπως θα έπρεπε στην πράξη...
 Άλλωστε ο τοπικός αρχών, ο πρώτος πολίτης της πόλης, δεν ήρθε ποτέ σε καμία Ημερίδα του Διαδημοτικού οικολογικού πολιτιστικού Συλλόγου μας.

Τα συμπεράσματα αγαπητοί Συν Δημότες είναι δικά σας.

Τέλος λυπούμαστε πολύ αν δώσαμε λάθος εντύπωση, μα δεν παρακαλάμε και ούτε γλύφουμε... για μια επιχορήγηση, όσο υψηλή και αν είναι από όπου και αν προέρχεται. Ο Σύλλογος και το Δ. Σ. πάντα βαδίζει με ψηλά το κεφάλι και έντιμα.

Μετά Τιμής

Για το Δ. Σ. , ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΑΡΩΝΗΣ