15 Οκτωβρίου 2009

O Kασναφέρης "εργάζεται" ακόμα στο Μαρούσι


Αν κάποιος νομίζει ότι ο Γεώργιος Κασναφέρης έχει αποχωρήσει από το δήμο Αμαρουσίου απατάται οικτρά.

Παρόλο που ο δήμαρχος με ανακοίνωσή του στις 01.07.2009 και μετά το σάλο που είχε ξεσπάσει δήλωσε δημόσια ότι: “…Αφού ο κ. Κασναφέρης έλαβε γνώση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μεταφορά του στο Δήμο Αμαρουσίου, υπέβαλε αίτημα ζητώντας την μετακίνησή του στις υπηρεσίες του Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών), ευχαριστώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στο Δήμο…” http://kastalia2009.wordpress.com/2009/06/30/554/ τελικά χθες το βράδυ η διοίκηση δια στόματος Μιχάλη Χριστάκη (Γενικός Γραμματέας του δήμου = υπάλληλος) μας τα “γύρισε”.

Ναι, ναι καλά καταλάβατε!!!

Όπως είπε ο Γ.Γ. ο κύριος Κασναφέρης υπέβαλλε παραίτηση από τη θέση του στον Οργανισμό Εργασίας, αφού δεν είχε γίνει ΦΕΚ ακόμα η μετακίνησή του στο Δήμο Αμαρουσίου, για να πάει στο ΟΑΚΑ, αλλά η διοίκηση και ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης δεν την έκαναν δεκτή για να τον διευκολύνουν…

Και εκείνος συναίνεσε…

Υπάλληλος του δήμου, λοιπόν ο συγκεκριμένος στη θέση ενός από τους 105 απολυμένους ενώ σύμφωνα με το βιογραφικό του που βρήκαμε στοhttp://www.skodaxanthifc.gr/omada_andrwn_igesia.php ο κύριος Κασναφέρης πέρα από μέλος της τεχνικής ηγεσίας της SCODA Ξάνθη, από το 2002 είναι ιδιοκτήτης ακαδημιών ποδοσφαίρου στο Μαρούσι Αττικής και από το 2006 είναι ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ που συμμετέχει στην Γ’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Και κανένας δεν ντρέπεται, κανένας δεν κοκκινίζει, κανένας δεν παραιτείται…

Γιατί εδώ είναι Ελλάδα!!!

Γιατί εδώ είναι Μαρούσι!!!

από http://kastalia2009.wordpress.com/2009/10/14