13 Οκτωβρίου 2010

Μαρούσι μπάσκετ: ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ


ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Νέα εποχή για την ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου, καθώς δεν βρέθηκε διάδοχος του Α.Βωβού, και οι εμφανισθέντες μεγαλομέτοχοι, αποδείχθηκαν μεγαλολαμόγια και εκδιώχθηκαν κακήν κακώς, μετά και από κινητοποίηση των οπαδών της ομάδας. 

  Μια δύσκολη εποχή αρχίζει για την ομάδα  καθώς καλείται να αγωνιστεί στην Α1 των πολλών εκατομμυρίων, με τις δικές της δυνάμεις. Ήρθε ενδεχομένως η ώρα, που οι Ακαδημίες μπάσκετ του ΓΣΑ, θα αποδειχθούν σωτήριες για τον ομάδα, αν τελικά δεν επιλεγεί η πεπατημένη οδός, πράγμα αντικειμενικά δύσκολο χωρίς μερικά εκατομμύρια, τα οποία βέβαια δεν υπάρχουν.  
   Όπως και να έχουν τα πράγματα, αξίζει φέτος, ίσως περισσότερο και από τις προηγούμενες χρονιές, να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Η οποία θα δώσει μια ηρωική μάχη, χωρίς το λούστρο και τη δόξα του πρωταγωνιστή, αλλά πολύ πιο ουσιαστική και ενδιαφέρουσα. 
   Τέλος ,σύντομα θα φανεί αν, οι πολλές καλές προθέσεις που κατατέθηκαν από όλες τις πλευρές  ιδιαίτερα τους τελευταίος κρίσιμους μήνες θα έχουν αντίκρυσμα στο μέλλον ή ήταν απλώς μια προσπάθεια αποποίησης ευθυνών για την περιπέτεια που πέρασε η ομάδα . Γιατί είναι πολύ εύκολο και βολικό, να μην φταίει κανένας από τους  εμπλεκόμενους και παραμένοντες, τώρα που τα λαμόγια έφυγαν. Εδώ θα είμαστε.