25 Σεπτεμβρίου 2010

Ανησυχίες για τα μπουρδέλα


Σε κάποια από τα Δελτία Ειδήσεων¨" των τελευταίων ημερών, δείχνοντας πλάνα από μία κινητοποίηση των ιδιοκτητών φορτηγών (οι φορτηγατζήδες ως γνωστόν κινητοποιούνται γιατί όπως πολλά από τα λεγόμενα μεσαία στρώματα, θίγονται ιδιαίτερα από τα μέτρα της κυβέρνησης)  ακούστηκε το δημοφιλές σύνθημα "Να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή". 

Οι  ακριβοπληρωμένοι  θεματοφύλακες νεοεισαγγελείς λοιπόν, θίχτηκαν ιδιαιτέρως  σε βαθμό γελοιότητας, που όταν στα συνθήματα ακουγόταν η κακιά λέξη "μπουρδέλο" βάζανε το γνωστό bip.
 Έτσι παρακολουθήσαμε και με τη βούλα Δελτίο Ειδήσεων "Ακατάλληλο για ανηλίκους" και οι καλοπληρωμένοι εντολοδόχοι, φρόντισαν να μας προφυλάξουν.

 Θα έχουν μάλλον τους λόγους τους, να ανησυχούν για τα δικά τους μπουρδέλα. Όμως η ανησυχία δεν εμπόδισε τα αφεντικά τους, λίγο μετά τα Δελτία, να παίξουν τις γνωστές διαφημίσεις με τα ροζ τηλέφωνα, για κάθε γούστο. Εκεί βέβαια, αν βάζαν bip , θα ακούγαμε ένα μόνιμο και διαρκές bip , και ίσως να ήταν η σταγόνα που θα ξεχείλιζε το ποτήρι για να πάρουμε τις τηλεοράσεις μας και να τους τις φορέσουμε κολάρο !