12 Οκτωβρίου 2011

Παράσταση Διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Κηφισιάς

  

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/10/2011  ΣΤΙΣ 10,30 ΠΜ  ΣΕ    ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ       - ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 2-ΚΗΦΙΣΙΑ-
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΠΕΥΚΗΣ 
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΠΕΝΤΕΛΗΣ 
  •  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

  Γυναίκες εργαζόμενες ,αυτοαπασχολούμενες , άνεργες , μετανάστριες

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ   ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ-ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ-ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ   ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ




Καταγγέλουμε τη βάρβαρη φοροληστεία σε βάρος του εργαζόμενου λαού απο τα  φορομπηχτικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα και τα  κόμματα της πλουτοκρατίας ΝΔ,ΛΑΟΣ ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ .
Με εκβιασμούς προσπαθούν να αποσπάσουν από τον εργαζόμενο λαό τα τελευταία ψίχουλα που απέμειναν απο μισθούς , συντάξεις με τα νέα χαράτσια που επιβάλλουν μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Το νέο χαράτσι για τις κατοικίες , που με αίμα και ιδρώτα αποκτήσαμε και μας  φορολόγησαν μέχρι τώρα χίλιες φορές για αυτό , κάτω από την απειλή οτι αν δεν πληρώσουμε θα μας κόψουν το ρεύμα , είναι ένας άτιμος εκβιασμός και ένα βάρβαρο άδικο μέτρο.
Καλούμε όλες τις γυναίκες , άνεργες , εργαζόμενες ,αυτοαπασχολούμενες ,τις γυναίκες των  λαικών οικογενειών να αρνηθούν την πληρωμή του χαρατσιού.Χωρίς φόβο , χωρίς  διλήμματα ,οργανωμένα επιστρέφουμε τα χαράτσια μέσα από τα σωματεία και τούς  συλλόγους μας σε αυτούς που πρέπει να πληρώσουν, στήν πλουτοκρατία.
Η άρνηση πληρωμής είναι νόμιμη πράξη για τις εργατικές λαικές οικογένειες που δεν  έχουν να πληρώσουν αλλά και χρέος και πράξη αλληλεγγύης από όσες  οικογένειες ακόμα  αντέχουν .
Δεν καταβάλλουμε ούτε ένα ευρώ από όσα ζητούν να πληρώσουμε και προειδοποιούμε να  μην τολμήσουν να επιβάλλουν μέτρα γιά τη στάση μας αυτή.
          
  Πρέπει να πιστέψουμε στή δύναμη μας ,να βγούμε στούς δρόμους , να αλλάξουμε τα  πράγματα.
Μέσα απο τον οργανωμένο αγώνα μπορούμε να τους σταματήσουμε.
                           
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/2011-ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11ΠΜ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ