5 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ

ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΩΝ

Όσοι πίστεψαν ότι μετά το μεγάλο φαγοπότι ( Ολυμπιακoί Αγώνες Mall   και αυτών που προηγήθηκαν) τα εναπομείναντα οικοπεδάκια είναι ψιλολόγια μπροστά στην χοντρή μάσα που προηγήθηκε, απατήθηκαν οικτρά. Το Μαρουσάκι έχει ακόμα φαγητούλι, και μπροστά στα γενικότερα κεσάτια λόγω οικονομικής κρίσης, δεν είναι καθόλου αμελητέο. Βοηθάει και το γεγονός ότι μέσα στη γενική αναμπουμπούλα, καθώς ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα, επιβίωσης πια, αυτά δείχνουν "απλά οδοντόκρεμες".

Κάποια  πράγματα όμως δεν αλλάζουν, είναι σταθερές αξίες και έχουν περάσει στο πολιτικό DNA των φερόμενων τοπικών διεκπεραιωτών.  Οπως: 

  •   Η νύχτα ,  αφού     " Με μια γκαγκστερικού τύπου παράνομη και παράτυπη ενέργεια η εταιρία “EKTASIS DEVELOPMENT SA.”,  με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου, προχώρησε στην κοπή δύο από τα τρία αιωνόβια πεύκα που υπήρχαν στο οικόπεδο Παναγόπουλου, τη Δευτέρα 26 – 12 – 2011 στις 06:00 το πρωί. "
  • Δεν αφήνουμε δουλειές στη μέση,  "Το τρίτο πεύκο είναι ακόμα όρθιο στο οικόπεδο Παναγόπουλου, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των περίοικων και κάποιων Δημοτικών παρατάξεων" . (26/12).  Στη συνέχεια, "άγνωστοι" έκοψαν και το 3ο δένδρο, ρίχνοντας το πάνω στη βιασύνη τους σε παρακείμενο αυτοκίνητο.
  • To θράσος  του επικυρίαρχου , λέγεται ότι η εμπλεκόμενη εταιρεία κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για την κοπή του 3ου δένδρου..!
Μαζική και άμεση ήταν η αντίδραση κατοίκων και φορέων  στη χθεσινή (4/1) συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στο οικόπεδο Παναγόπουλου.  Πλήθος δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, κινητοποίηση δημοτικών παρατάξεων , μαζικών φορέων της περιοχής κ.α. Συμμετείχαν επίσης  και δήλωσαν την συμπαράστασή τους ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής  και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Στρατούλης.

Βέβαια, τα δένδρα είναι πλέον καυσόξυλα, το θέμα έχει ήδη παραπεμφθεί στις ελληνικές και τοπικές καλένδες και η έκβαση της αντιπαράθεσης διαμαρτυρόμενων και "δυνάμεων της αγοράς" είναι εν πολλοίς προκαθορισμένη στο Μαρούσι / Corleone  των VOVOS, MALL, Αθήνα 2004. Ειδικά τώρα, που μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα από το οικόπεδο Παναγόπουλου, στον ΟΑΕΔ και το ΙΚΑ Αμαρουσίου, εκατοντάδες άνεργοι και εργαζόμενοι σχηματίζοντας μεγάλες ουρές, αντιμετωπίζουν καθημερινά την βασική μαφία ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ παλεύοντας να επιβιώσουν.  
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ  ΤΗΣ  ΜΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ,  
Η ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ,ΣΤΟΛΕΣ
 ΚΑΙ  ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.