24 Απριλίου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Το Σάββατο 21 Απριλίου έγινε στο Μαρούσι συγκέντρωση και πορεία από 100-120 χρυσαυγήτες.
Την ''αυθόρμητη'' αυτή συγκέντρωση κατέγραψαν τηλεοπτικές κάμερες από το BBC και το Reuters που όλος τυχαίως περνάγανε από το Μαρούσι.
Τώρα γιατί αυτά τα δύο μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ θέλουνε να δείξουνε ότι ο νεοναζισμός αναπτύσσεται στην Ελλάδα είναι ένα θέμα που προβληματίζει και χωράει πολλή κουβέντα.
Γιατί επιλέχτηκε το Μαρούσι αυτό ίσως το καταλάβουμε αργότερα.Την ίδια μέρα το απόγευμα μίλαγε στο δημαρχείο ο Χρυσοχοίδης(παρουσία τεσσάρων δημηριών ΜΑΤ και αρκετών προσαγωγών).Την επομένη ο Σαμαράς στο “Σπύρος Λούης”. Συμπτώσεις? Ίσως.
Στην πορεία τους περνώντας από την πλατεία Κασταλίας ,προφανώς τυχαία πετύχαινε τον Ευθυμίου με περίπου 20 πασόκους να κάθονται στο καφενείο με τα γνωστά σε όλους γεγονότα, προπηλακισμοί,σπάσανε ποτήρια,αναποδογυρίσαμε τραπέζια-καρέκλες. Ήπια για χρυσαυγήτες λόγο παρουσίας καμερών.
Αυτό που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι δεν ήτανε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΗΣ. Κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν αναγνώρισε ούτε μια γνωστή φάτσα!!!
Είναι γνωστό ότι σε περιόδους κρίσης ο φασισμός ανεβαίνει. Και το 1933 σε περίοδο κρίσης ο Χίτλερ κέρδισε τις εκλογές.
Είναι αδιανόητο όμως σήμερα με τις εμπειρίες που έχει η ανθρωπότητα να κερδίζει έδαφος μία ομάδα με αγκυλωτούς σταυρούς,φασιστικό χαιρετισμό ανοιχτά θαυμασμό στον Χίτλερ,τα
ΕΣ-ΕΣ,μέχρι τους δικούς μας,Παπαδόπουλο,Πατακό κλπ σκουπίδια της ιστορίας. Με καθαρά εγκληματική δράση που η κύρια “επαγγελματική” τους ιδιότητα είναι να πουλάμε προστασία σε μαγαζιά. Στελέχη τους έχουν καταδικαστεί για σοβαρά ποινικά αδικήματα έως και δολοφονία.
Αυτή η συμμορίας εμφανίζετε με λαϊκό (λαϊκίστικο) προσωπείο σήμερα,κυρίως στον Αγ. Παντελεήμονα, μη παρουσιάζοντας προσωρινά τα ναζιστικά σύμβολα,και κερδίζει στην ξενοφοβική,να μην πω ρατσιστική Ελληνική κοινωνία.
Αυτά είναι κ.Ευθυμίου τα αποτελέσματα της πολιτικής σας και όχι μόνο τα τελευταία δύο χρόνια.
Με την αστυνομίας σας να έχει άμεσες σχέσεις με αυτή την συμμορία. Πόσες φορές τους καλύψανε,πόσες φορές είχανε κοινή δράση!
Με τα ΜΜΕ που εσείς ελέγχετε να προβάλουν μονομερώς αυτή την συμμορία. Καμία αναφορά σε σβάστικες,ΕΣ-ΕΣ,Παπαδόπουλους κλπ.
Σας βόλευε κύριοι του συστήματος αλλά όταν το φίδι βγει από το αυγό του δεν μπορείτε να το ελέγξετε. Θα δείτε πολλή χειρότερα ακόμα από αυτόν τον υπόκοσμο που εκθρέψατε.
Να θυμηθούμε τον φασιστικό χαιρετισμό του Μιχαλολιάκου,με τους μπράβους πίσω του,μέσα στο δημοτικό συμβούλιο στην Αθήνα.
Κι εσείς θεατές!
Αυτό το φαινόμενο οφείλει το κίνημα να το χτυπήσει.
Όπως λέει και ο Φώντας Λάδης στο γνωστό τραγούδι του Μικρούτσικου με την Μαρία Δημητριάδη ''Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον''

                                                                                ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΝΤΖΙΟΣ