2 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

                                      
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τη Διοίκηση του ΝΠΔΔ  ΟΚΟΙΠΑΔΑ για τη προσπάθεια ξεπουλήματος των υπηρεσιών καθαριότητας και σίτισης των παιδικών σταθμών του Δήμου.
Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία αρνήθηκε να ψηφίσει τη συγκεκριμένη εισήγηση την περασμένη εβδομάδα η Διοίκηση και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ το ξαναφέρνει.
Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου επηρεασμένη από τη γενικότερη πολιτική κατάσταση που καλλιεργεί η τρόϊκα χέρι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) εξαπολύει προγκρόμ ξεπουλήματος των υπηρεσιών του Δήμου. Σήμερα οι παιδικοί Σταθμοί μεθαύριο κομμάτι της υπηρεσίας καθαριότητας και θα δούμε τι άλλο.
Αντί η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου να απαιτήσει από τη κυβέρνηση την μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων προτιμά να προχωρήσει στο ξεπούλημα αδιαφορώντας πλήρως για το επίπεδο παροχών που έχουν μέχρι σήμερα οι παιδικοί σταθμοί. Εδώ αξίζει ν’ αναφερθεί ότι όπου έχει ισχορήσει  ο εργολάβος οι παροχές είναι πολύ χαμηλότερες και ο έλεγχος ανύπαρκτος. Ας μη μας αναγκάσει η Διοίκηση του ΝΠΔΔ αλλά και του Δήμου να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένα παραδείγματα από ιδιωτικοποιήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν γιατί για ακόμα μια φορά θα βρεθεί εκτεθειμένοι.
Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου καλεί όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, να αντισταθούν σε κάθε ιδιωτικοποίηση του Δήμου σε κάθε ξεπούλημα.   

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ