19 Ιουλίου 2010

Η ευγένεια μας μάρανε


«Παύση εργασιών διατάχθηκε για το οικόπεδο Πλαστήρα & 28ης Οκτωβρίου. Κάτοικοι και σύλλογοι του Αμαρουσίου ακύρωσαν τα μεγαλεπήβολα πολεοδομικά σχέδια για κατασκευή σούπερ μάρκετ - κατοικιών, με πενταώροφο χώρο στάθμευσης…. Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, η οποία ακόμη δεν έχει καθαρογραφεί, δεν συνάδει με τις επιλογές της διοίκησης του Δήμου, η οποία, παρά τις αντιδράσεις των περιοίκων και των συλλόγων του κέντρου, είχε φέρει προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο την άδεια για ανέγερση σούπερ μάρκετ και πάρκινγκ, αγνοώντας τόσο τη χρήση των συνενωμένων οικοπέδων, όσο και τη δραματική επιβάρυνση που θα επέφερε στον οικιστικό και κυκλοφοριακό ιστό στην “καρδιά” της πόλης.»
 Πολύ ευγενικά τα γράφει η ΑΜΑΡΥΣΙΑ: «Η απόφαση… δεν συνάδει με τις επιλογές της διοίκησης του Δήμου».
Δεν μας θυμίζει όμως και ποιος ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί και επέμενε να θεωρηθούν ως ένα τα τρία οικόπεδα, ώστε να θεωρηθεί «άρτια» η έκταση και να δοθεί η άδεια… για να τον «μαυρίσουμε» στις ερχόμενες εκλογές.
Γράφετε και κανένα όνομα πότε-πότε (όπως προτρέπει τον Γ. Γ. της Περιφέρειας και το «ΑΘΜΟΝΙΟ ΒΗΜΑ», που φροντίζει κι αυτό να «προειδοποιεί φιλικά» άγνωστους σε μας ανθρώπους που θέλουν «να επιστρέψουν στα κοινά»).
Πολύ ευγενικοί έχουν γίνει όλοι! Τί τρέχει ρε παιδιά;

γράφει ο  maroussiotis

Τι να τρέχει φίλε Μaroussiotis  ?  

Απλά πράματα :
ή
Mάθανε πως γα......... τε, και πλακώσανε και ο γύφτοι ! (Συγνώμη στους Roma)
ή 
O ένας κρύβει τα σκατά του άλλου, γιατί όλοι είναι χεσμένοι.
ή
Το φλέρτ συνήθως προηγείται του sex.
 ή
ΚΑΙ   ΤΑ  ΤΡΙΑ!