22 Μαΐου 2010

Πρωτιά του ΓΣ Κηφισιάς στους Διασυλλογικούς αγώνες Α-Γ του 5ου Ομίλου

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Δελτίο Τύπου

Την 1η θέση, κατέκτησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών (Α-Γ) 2010 του 5ου Ομίλου του ΣΕΓΑΣ, που έγινε το Σαββατοκύριακο 8 - 9 Μάη στις Ολυμπιακές αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 37 Αθλητικούς Συλλόγους των 7 Ενώσεων Αθλητικών Σωματείων του ΣΕΓΑΣ (Αν. Αττική, Αν. Στερεά, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Χίος, Λέσβος, Σάμος). Χάρη στις πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του, ο ΓΣ Κηφισιάς, κατέκτησε επάξια την 1η θέση, συγκεντρώνοντας 224 από τους 580 βαθμούς, που αντιστοιχούν στο 38,6% της συνολικής βαθμολογίας του 5ου Ομίλου.

Είναι η δεύτερη πρωτιά, που σημειώνει φέτος ο Γ.Σ. Κηφισιάς, καθώς στις 9 και 10 Απρίλη είχε κερδίσει, επίσης, την 1ηθέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων του ΣΕΓΑΣ. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, επιβεβαίωσε και στην πράξη, πως η συλλογική προσπάθεια (διοίκησης- προπονητών και αθλητών) απέδωσε σημαντικούς καρπούς.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, που δημοσιοποίησε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Αττικής (διοργανωτής των Αγώνων) στο Διασυλλογικό Α- Γ του 5ου Ομίλου, μεταξύ των 37 Αθλητικών Συλλόγων του 7ου Ομίλου που μετείχαν στους αγώνες, ο ΓΣ Κηφισιάς, συγκέντρωσε συνολικά 224 βαθμούς (οι 146 από τις Γυναίκες και οι 78 από τους Άνδρες). Τη 2η θέση κέρδισε ο Α.Ο. Φιλοθέης με 212 βαθμούς, την 3η θέση ο ΓΑΣ Χολαργού, την 4η θέση η ΑΕ Μεσογείων. Ακολουθούν και ακολουθούν (μέχρι 71 βαθμούς) οι υπόλοιποι Σύλλογοι.

Η Διοίκηση του ΓΣ Κηφισιάς, που στήριξε και ηθικά τους αθλητές (η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ παραβρέθηκε και παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου), ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου για τις επιτυχίες τους καθώς και τους πρπονητές- τριες για το μέχρι τώρα αξιόλογο έργο τους. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία του 5ου Ομίλου Α-Γ, αποτελεί μια παρακαταθήκη για πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών (όλων των κατηγοριών) του ΓΣ Κηφισιάς, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του ΣΕΓΑΣ, που θα γίνουν στο δίμηνο Ιούνη και Ιούλη 2010.