11 Ιουνίου 2011

Λαϊκή Συνέλευση (3η) στο Μαρούσί


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11:00 πμ. στον σταθμό του ΗΣΑΠ
το παρακάτω κείμενο συζητήθηκε στην Συνέλευση της προηγούμενης Τετάρτης, και φυσικά  πάνω  σε αυτό, και σε πολλά άλλα ζητήματα η συζήτηση συνεχίζεται.

"Ο λαός του Αμαρουσίου χαιρετίζει τη Λαϊκή Συνέλευση του Συντάγματος και τις Λαϊκές Συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.Το Μνημόνιο που είναι το επιστέγασμα της πολιτικής της ΕΕ και των κυβερνήσεων του Πασοκ και της ΝΔ έχει τσακίσει το λαϊκό εισόδημα και έχει οδηγήσει σε ύφεση μακράς διαρκείας την χώρα.Εμείς ξεσηκωνόμαστε για να τσακίσουμε αυτούς.
 Εμείς που αποκαλούμαστε «αγανακτισμένοι», μέσα από τις Λαϊκές Συνελεύσεις και δράσεις μας θα γίνουμε συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι.

 Στο πλαίσιο αυτό η Συνέλευση του λαού του Αμαρουσίου παλεύει για να διαδώσει το μήνυμα ξεσηκωμού και στις γειτονιές.
Στον κόσμο που παραπληροφορείται από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, αντιτείνουμε την λαϊκή αντιπληροφόρηση μέσω των νέων τεχνολογιών. Σκοπός μας είναι να ακουστεί σε αυτή τη Συνέλευση η φωνή των εργαζομένων, των νέων, των ανέργων ντόπιων και μεταναστών και με ψηφίσματα που θα διαμορφώνονται αμεσοδημοκρατικά θα παλεύουμε τα αιτήματά μας μέσα στην κοινωνία.
•ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
•ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
•ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
•ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

•ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΛΑΟ
•ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ
Ως Λ.Σ. Αμαρουσίου στόχος μας είναι να συζητάμε εκτός από τα προβλήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και τα προβλήματα της περιοχής μας ,ώστε καταλήγοντας σε συγκεκριμένα αιτήματα να παλεύουμε για αυτά στις γειτονιές μας.
Καλούμε σε συμμετοχή στη συνέλευση και όσους αγωνιστές των βορείων προαστείων δεν έχουν στην περιοχή τους Λ.Σ.

Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας
Αυτοοργάνωση-Αλληλεγγύη-Ανατροπή
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ