13 Ιουνίου 2011

Τον «κάλυψαν» ο Ανδρέας και η Μαριλίζα...

Τελικά, ο «Ακάλυπτος σουΠ(ι)ατούλης» δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούληςμόνον «ακάλυπτος» στις επιταγές και στις διάφορες ανακοινώσεις του είναι.
Κάπου αλλού ξέρει καλά να καλύπτει τα νώτα του και τα ίχνη του, όπως στην περίπτωση της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού, ΔΕΚΟ που υπάγεται στο υπουργείο Υγείας, στο οποίο είναι αντιπρόεδρος και μετέπειτα πρόεδρος από εποχής Νικήτα Κακλαμάνη.
Η θέση είναι καθαρά πολιτική και παραμένει εκεί, παρά τις κατά καιρούς επιθέσεις που έχει κάνει στο κυβερνών κόμμα αλλά και το γεγονός ότι πρωτοστάτησε στην κατάληψη του υπουργείου Υγείας.
Και παραμένει ακλόνητος, παρά το ότι έχουν περάσει δύο υπουργοί Υγείας, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Και παραμένει εκεί, χωμένος και καλυμμένος, αφήνοντας «ακάλυπτους» και εκτεθειμένους στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ τον Ανδρέα και τη Μαριλίζα.
Πόσω μάλλον, όταν όλοι όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Μαρούσι αποδίδουν την ήττα του υποψηφίου τού κυβερνώντος κόμματος, τόσο στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές (με σκορ 56 έναντι 22, παρακαλώ!) όσο και στις προηγούμενες, σε υπόγειες διαδρομές βουλευτών και τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τον «ακάλυπτο» δήμαρχο....