29 Σεπτεμβρίου 2011

Κινητοποίηση στη ΔΟΥ Αμαρουσίου

ΔΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ  30/9/2011
Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μαρουσιού – Πέυκης (ΟΓΕ) , * Επιτροπή Αγώνα Μαθητών Μαρουσιού – Πεύκης , * Σωματείο Συνταξιούχων Αμαρουσίου και γύρω Δήμων , * Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου  , * Συνδικάτο Οικοδόμων

Να ακυρωθεί στην πράξη το χαράτσι της έκτακτης εισφοράς, να μην πληρωθεί το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ. 


Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνταξιούχοι αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι 

Ξεσηκωθείτε 

* Οργανωμένα με τα συνδικάτα, τις επιτροπές –Αντισταθείτε. 
* Συλλογικά-μαζικά να αρνηθούμε την πρόκληση να ληστέψουν ξανά το λαϊκό εισόδημα με την ειδική εισφορά «αλληλεγγύης» με τα ειδικό τέλος στα σπίτια μέσα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, για να μη πτωχεύσει η πλουτοκρατία. 
* Συλλογικά, μαχητικά να σταθούμε απέναντι σε όλους αυτούς που μας οδηγούν στον γκρεμό. Οι ορντινάντσες της πλουτοκρατίας τα κόμματα που την υπηρετούν ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, με τις πολιτικές τους αποφάσεις καταδυναστεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής, την εργατική, λαϊκή οικογένεια. 

Το βαρέλι των αντεργατικών μέτρων δεν έχει πάτο. 

* Επιβάλλουν στους εργαζόμενους νέο φόρο, «αλληλεγγύης», για να πληρώσουν τα χρέη τους. * Φέρνουν τροπολογία στη βουλή και απαιτούν από τον εργάτη που με κόπο μιας ολόκληρης ζωής κατάφερε να κάνει ένα σπίτι, να το ξαναπληρώσει με νέα δυσβάσταχτα χαράτσια μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. 

Είναι αδίστακτοι, 

Ενώ οδήγησαν στην ανεργία, απολύοντας χιλιάδες εργαζόμενους όχι μόνο δεν τους εξαιρούν απ’ αυτό το χαράτσι για το σπίτι, αλλά τους φορολογούν με τους ίδιους συντελεστές. 

Τα σωματεία των κλάδων μας σας καλούμε όλους και όλες με τα παιδιά σας με όλη την οικογένεια οργανωμένα και αγωνιστικά να απαντήσουμε στους φόρους που μας πνίγουν, στα άγρια μέτρα που μας καταδικάζουν οριστικά στη φτώχεια και στην ανασφάλεια. 

Δεν έχουμε- δεν θέλουμε- αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους 

Το χρέος είναι της πλουτοκρατίας 

Κανένας φόβος από τις απειλές που εκτοξεύουν καθημερινά κυβέρνηση, οι «συνεργάτες» και τα παπαγαλάκια της. 

Όλοι την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη 8:00π.μ. στη ΔΟΥ Αμαρουσίου τους επιστρέφουμε τα χαράτσια