1 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: .. μα τέτοια ξεφτίλα...!!!


Ζούμε την  κορυφαία περίοδο των μαυρογυαλούρων. Τελευταία εβδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές και όσο οι αντοχές μας μειώνονται  η «κατανόησή μας» μεγαλώνει. Βομβαρδιζόμαστε με πλαστικά χαμόγελα, με sms & emails υποψηφίων, με κάρτες υποψηφίων ακόμα και στο γήπεδο κ.α. Έχουν βεβαίως κάθε δικαίωμα να το κάνουν, όπως έχουμε και εμείς – και o καθένας – να κρίνει . Αυτό που δεν έχει κανένας δικαίωμα όμως, είναι να χρησιμοποιεί τη θέση του (για την οποία αμείβεται ) για να  αλιεύσει τα πολύτιμα κουκιά του. Και βέβαια το κάνουν όλοι όσοι έχουν αυτή τη δυνατότητα, αλλά ορισμένοι το παρακάνουν.  Το παρακάνουν σε βαθμό προσωπικής ξεφτίλας.

Η κ. Ελένη Λέκκα υποψηφία δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου κ. Γεωργίου Πατούλη, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με συνδυασμό της αντιπολίτευσης , συνεργάτης του πρώην δημάρχου κ. Π. Τζανίκου, και πρώην εκπαιδευτικός σε σχολείο του Μαρουσιού. Τα παιδάκια από το συγκεκριμένο σχολείο λοιπόν, επέστρεψαν από το σχολείο στο σπίτι τους με έναν κλειστό φάκελο προς τους γονείς τους. Ο κλειστός φάκελος δεν περιείχε τη βαθμολογία τους, ούτε κάτι σχετικό με την σχολική τους πρόοδο , όπως νόμισαν αρχικά οι περισσότεροι γονείς. Όχι, περιείχε ψηφοδέλτια της κ. Ελένης  Λέκκα,  για να την ψηφίσουν προφανώς  οι  γονείς των παιδιών. 


Πολλά  τετριμμένα μπορεί να πει κανείς. Για το ρόλο του εκπαιδευτικού απέναντι στα παιδιά που διδάσκει, για το ρόλο του “δημοσίου λειτουργού” που εκμεταλλεύεται τη θέση του κλπ. Δεν θα ιδρώσει όμως κανένα αφτί , είναι πράγματι πολύ τετριμμένα όλα αυτά. Είναι αποδεκτά στους κύκλους τους ,όπως λέμε “μέρος της δουλειάς τους“.

Eτσι το μόνο που μπορούμε να πούμε, αυτή τη βδομάδα  των παθών (μας,τους ?) είναι :


ΞΕΦΤΙΛΑ, μα τόσο ΞΕΦΤΙΛΑ !


Και να κάνουμε και μία προεκλογική έκκληση: Oσοι αποφασίσουν να πάνε να ψηφίσουν, ακόμα και όσοι από αυτούς που θα πάνε, για διάφορους λόγους ψηφίσουν Μαυρογυαλούρους, ορισμένοι Μαυρογυαλούροι  ζητάει ο οργανισμός τους πιο μαύρο και από το μαύρο.

 Μην το λυπηθείτε λοιπόν, ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !
 Παρ’ ότι είναι ζήτημα χρόνου να φτάσουν στα ίδια ακριβώς επίπεδα ξεφτύλας και οι εκλεκτοί που θα τιμήσετε.