11 Δεκεμβρίου 2009

Ασφαλίτικες Σκευωρίες , 3 συνηθισμένες υποθέσεις


Αποκάλυψη σκευωρίας της ΕΛ.ΑΣ.  εις βάρος 23χρονου φοιτητή
Σοκαριστικές εικόνες αστυνομικών που φορτώνουν μια τσάντα με μολότοφ στον 23χρονο που συνελήφθη την Κυριακή όταν βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια φορώντας πιτζάμες, δημοσιεύει η σημερινή Ελευθεροτυπία. Παράλληλα, ο Συνήγορος του Πολίτη επαναφέρει στη δημόσια συζήτηση το θέμα της θέσπισης νέου νόμου για τις διαδηλώσεις και την κατάργηση των χουντικών διατάξεων που εξακολουθούν να ισχύουν.
Έβγαλε το σκύλο βόλτα...
Ένας 28χρονος επέλεξε να βγάλει το σκύλο του βόλτα, εν μέσω των χθεσινών επεισοδίων. Ίσως και ο ίδιος να είχε σκεφτεί εκ των προτέρων ότι δεν ήταν και η πιο κατάλληλη στιγμή, ωστόσο, σίγουρα δεν περίμενε ότι θα κατέληγε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χάρη στον «υπερβάλλοντα ζήλο» μιας ομάδας αστυνομικών.

Ασφαλίτες - κουκουλοφόροι - ΜΑΤ - Νεοναζί
Τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης μετά τις καταγγελίες για παρουσία αστυνομικών με κρυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στις 7/12 στα Χανιά, για τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.