15 Δεκεμβρίου 2009

Ο Βασιλεύς στο Μαρούσι !


http://www.amarysia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=24868:2009-12-11-11-59-18&catid=179:new&Itemid=176
 Θα έχετε προσέξει ότι εδώ και μήνες αποφεύγουμε τις φωτο του δημαρχέσου , παρ' ότι  δίνουν πάντα μία διασκεδαστική νότα σε κάθε blog. Ο λόγος είναι ότι βασικά βαρεθήκαμε, και η πολύ διασκέδαση- αυτού του είδους -  άρχισε να είναι εις βάρος της αισθητικής του blog και των αναγνωστών του.
 
Αυτή τη φορά όμως δεν αντέξαμε στον πειρασμό. Η επίσκεψη του κοκού στο Δήμο Αμαρουσίου για να ανάψει τα καντηλάκια στο εκκλησάκι του κτήματος Συγγρού με την ιδιότητα του Ολυμπιονίκη του 1960, δεν είναι κάτι που γίνεται κάθε μέρα. Προσφέρει δε, και διασκέδαση,συμβατή με την αισθητική μας.




Τι να λένε άραγε με  τόση περισυλλογή και σοβαρότητα ; Φημολογείται ότι ο κοκός άκουσε για τη  συζήτηση που διεξάγεται στο Μαρούσι για το "μνημείο εθνικής συμφιλίωσης"  και επειδή εκτός από αθληταράς, έχει και κάποια καλλιτεχνική φλέβα (για να κυλά το γαλάζιο αίμα του),  αποφάσισε  να συνεισφέρει στη συζήτηση, ως τέως βασιλεύς .


Φημολογείται  ακόμη ,ότι προσέφερε ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό της μητρός του από την Μακρόνησο, και πρότεινε το νέο μνημείο να είναι ένας Παρθενών. Ένας νέος Παρθενών!

Αντε με το καλό να υποδεχθείτε και τον Πατακό στο ΚΑΠΗ,  χρονιάρες μέρες !

Υ.Γ
Η εφημερίδα που δημοσιεύει την είδηση ,μας πληροφορεί ότι o κοκός έρχεται κάθε χρόνο για τα καντηλάκια. Κατά τα άλλα ο Δήμος φροντίζει και καθαρίζει το  Δάσος Συγγρού !
Αντε  τώρα να ξεβρωμίσει από τον κοκό !

 Η φωτογραφία είναι πολύ καλή, τα 3 πρόσωπα (με τον κύριο πίσω με το μουστάκι) δένουν αρμονικά σαν ένα σύνολο. Το τρικέφαλο αυτό, θα μπορούσε να χρησιμεύσει και σαν σήμα του συνδυασμού του δημαρχέσου στις επόμενες δημοτικές εκλογές.