20 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: «ΠΑ.Κ.Ε.ΠΟ.»

                                                   ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
   Ο Πανελλήνιος Περιβαλλοντικός - Πολιτιστικός Σύλλογος «ΠΑ.Κ.Ε.ΠΟ.»,  έρχεται με αυτή την ανοιχτή επιστολή του να θέσει τους έντονους προβληματισμούς του για ένα θέμα που το θεωρεί αρκετά σοβαρό και  έχει ως εξής:

Με πολύ μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε το γεγονός της ανακοίνωσης των Αντιδημάρχων που ο νέος δήμαρχος προχώρησε – σε αυτό το σημείο του ευχόμαστε και πάλι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα – και διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος – Πολιτισμού και Νεολαίας. 

Οταν ξεπεράσαμε την έκπληξη μας και ξανά θυμηθήκαμε το προεκλογικό πρόγραμμα τις παράταξης που αναδείχτηκε νικήτρια στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση στις 14/11/10 και το τι έχει υποσχεθεί για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό αναρωτηθήκαμε γιατί δεν ανακοίνωσε και μια διευρυμένη Αντιδημαρχία, όπου θα έχει την ευθύνη μαζί με τον Δήμαρχο για τα τόσο σοβαρά αυτά θέματα.

Ζητούμε να μάθουμε από τα πλέον υπεύθυνα χείλη, γιατί τώρα που αλλάζουν τόσα με τον νόμο του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και έρχονται τόσες αρμοδιότητες για την εν λόγο Αντιδημαρχία αποφασίσθηκε η μη σύσταση της.

Εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα και υποσχόμαστε να επανέλθουμε μετά την απάντηση που ελπίζουμε να λάβουμε από τη νέα δημοτική αρχή.  Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ενσωμάτωσή της δεν θα στερήσει την πόλη από τα οφέλη μιας ξεχωριστής Αντιδημαρχίας με αυτά τα καθήκοντα και για αυτό παρεμβαίνουμε τώρα που είναι νωρίς ακόμα.
                                                                                   Με Εκτίμηση
                                                                                    «ΠΑ.Κ.Ε.ΠΟ.»