30 Νοεμβρίου 2012

Στάση Εργασίας ΟΤΑ

Όλοι στην 4ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 30 Νοέμβρη από τις 11.00 το πρωί έως τις 15.00 για την πρωινή βάρδια και από τις 15.00 έως τις 19.00 για την απογευματινή βάρδια και στη συγκέντρωση στις 12.00 στην Ομόνοια 

Συνάδελφοι - συναδέλφισσες,
Είναι ανάγκη να σημάνει γενικός ξεσηκωμός με οργάνωση της πάλης στους χώρους δουλειάς, για να βάλουμε μπλόκο στις απολύσεις και σ’ όλα τα αντιλαϊκά μέτρα!
Τα μέτρα της συγκυβέρνησης, ΕΕ, Τρόικας είναι σφαγείο για κάθε εργατοϋπάλληλο σε δημόσιο και ΟΤΑ. Η αντιλαϊκή επίθεση είναι σφοδρή, τσακίζει ότι εργατικό δικαίωμα είχε απομείνει μέχρι σήμερα. Τα μέτρα δεν αφήνουν κανέναν απ’ έξω.
Οι απολύσεις είναι μόνο ένα μέρος των γενικότερων αναδιαρθρώσεων για την αναμόρφωση της Δημόσιας Διοίκησης και του αστικού κράτους. Ένα κράτος ταξικό, αντιλαϊκό, στην υπηρεσία του κεφαλαίου, πιο στενά δεμένο με τους μηχανισμούς της ΕΕ, πιο επιθετικό, πιο αυταρχικό απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Είμαστε αντίθετοι με την πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ που αφήνει την υπόθεση της οργάνωσης του αγώνα κατά των απολύσεων στους Δημάρχους. Μιλάνε για ''κοινό μέτωπο'' κρύβοντας ότι οι δημοτικές αρχές των κομμάτων του ευρωμονόδρομου αποτελούν χρόνια τώρα τον ''δούρειο ίππο'' στο πέρασμα στους δήμους της κυβερνητικής πολιτικής

Ενιαία πάλη τώρα ενάντια στις απολύσεις και ενάντια στο αντιλαϊκό αυταρχικό κράτος της πλουτοκρατίας. Ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Οργανώνουμε τον αγώνα, αξιοποιούμε όλες τις μορφές πάλης. Συνεχίζουμε με καταλήψεις στα γραφεία Προσωπικού ώστε να μη δοθεί στην κυβέρνηση οποιαδήποτε ονομαστική ή άλλη κατάσταση, που θα αξιοποιηθεί για τις απολύσεις των εργαζομένων.

Να μην επιτρέψουμε να εφαρμοστεί το τερατούργημα της κυβέρνησης.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους να πάρουν μαζικά μέρος στη στάση εργασίας την Παρασκευή 30 Νοέμβρη από τις 11.00 το πρωί έως τις 15.00 για την πρωινή βάρδια και από τις 15.00 έως τις 19.00 για την απογευματινή βάρδια και στη συγκέντρωση στις 12.00 το μεσημέρι στην Ομόνοια
H Διοίκηση του Συνδικάτου