19 Μαρτίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Σ.Ε.Δ.ΑΜ καταγγέλει ρυζογαλάδες


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου
http://www.sedam.gr/index.php

Θεωρούμε υποχρέωση μας να σας κρατάμε ενήμερους και να σας πληροφορούμε για τις όποιες εξελίξεις συμβαίνουν στον εργασιακό μας χώρο του Δήμου Αμαρουσίου.

Πριν από λίγες ημέρες "έκανε την εμφάνιση του" ένα νέο Σωματείο (θυμίζουμε ότι είναι το δεύτερο κατά σειρά Σωματείο που εμφανίζεται τα τελευταία 3 χρόνια στον Δήμο Αμαρουσίου) το οποίο "έσπευσε" να προχωρήσει σε εκλογές τόσο για το Διοικητικό συμβούλιο όσο και για εκπρόσωπους του στην ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Το "εν λόγω" Σωματείο δεν είναι μέλος στην ΠΟΕ -ΟΤΑ και όσοι εμπλέκονται σε αυτό είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΙΣΩΣ (!!!!) υπεύθυνοι σε υπηρεσίες των εξωτερικών συνεργείων, επόπτες ή πρόσφατα παραιτούμενοι επικεφαλής από το Σωματείο μας για λόγους υγείας όπως είχαν επικαλεσθεί.

Όλα αυτά, συμβαίνουν σε μια κρίσιμη στιγμή για την εξέλιξη του εργασιακού μας ζητήματος!

Εδώ θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό, ότι είχαμε αρκετές αναφορές για άσκηση ψυχολογικής πίεσης από πολλούς συναδέλφους (και υφισταμένους των παραπάνω κυρίων) ώστε να ζητήσουν την διαγραφή τους από το Σωματείο μας.

Δηλώνουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο,ότι όχι μόνο δεν θα καταφέρουν να μας εμποδίσουν, να μας φοβίσουν ή να μας «συνετίσουν», αλλά αντίθετα, οι πρακτικές αυτές σύντομα θα πάρουν την μαζική και ξεκάθαρη απάντηση των εργαζόμενων.