2 Μαρτίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Οι εργοδοτικοί ξανάρχονται (3ο μέρος)


1o μέρος 17/2   
2ο μέρος 22/2

- Αναβλήθηκαν για την επόμενη εβδομάδα οι εκλογές του εργοδοτικού Σωματείου που ιδρύθηκε πρόσφατα στο Δήμο Αμαρουσίου από τον "παλιό" εργοδοτικό μηχανισμό του πρώην Δημάρχου, για να εξυπηρετήσει τον νυν, μιας και μόνος του τα έκανε μαντάρα. Η επίσημη εκδοχή είναι ότι δεν βρήκαν δικαστικό, αλλά οι "κακές γλώσσες" λένε ότι μάλλον δεν βρήκαν υποψήφιους.

- Κατά τ 'άλλα χθες 1/3 δεν καταβλήθηκε η μισθοδοσία στους εργαζόμενους στο Δήμο Αμαρουσίου. Οι "καλές γλώσσες" λένε ότι θα καταβληθεί σήμερα, όχι όμως και οι υπερωρίες. Λογικό, αφού δεν έχουν καταβληθεί ακόμα οι υπερωρίες του προηγούμενου μήνα.



- Παρ ‘oλα αυτά συνεχίστηκε κανονικά η διανομή ρυζόγαλων στο προσωπικό, η οποία επιδοτείται από τη Διοίκηση - εργοδοσία όσο αφορά το σκέλος του ρυζιού. Γιατί το γάλα είναι για το ανθυγιεινό που προβλέπει η Σύμβαση. H διοίκηση είναι επίσης χορηγός και στο κεσεδάκι  (φωτο 1) που φέρει το διαφημιστικό σποτ: "Δήμος Αμαρουσίου – κοντά στον εργαζόμενο". Φαίνεται πως οι εργαζόμενοι δυσκολεύονται να χωνέψουν το σύνθημα, γι’ αυτό τους προσφέρεται με ρυζόγαλο ( ξεφτίλες! ).

- Για τυχόν αστοχίες του ρυζόγαλου, απέναντι ακριβώς είναι οι σύγχρονες τουαλέτες του αμαξοστασίου ( φωτο 2), όπου ανακουφίζονται μια καραβιά εργαζόμενοι (έχοντας πάντα κοντά τους το Δήμο Αμαρουσίου).

 Εντάξει με τις τουαλέτες , αλλά με τα ρυζόγαλα , τi σχέση έχουν  οι εργοδοτικοί  ;

    συνεχίζεται