5 Δεκεμβρίου 2011

Στήνουμε μπλόκο στα χαράτσια της ΔΕΗ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ   (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε)
 Δ.ΡΆΛΛΗ 12-ΜΑΡΟΥΣΙ  - ΤΗΛ2108023471  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΚΑΘΕ TETAΡΤΗ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-9μμ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/12/11 ΣΤΙΣ 6,30μμ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ (Δ.Ράλλη 12 –Μαρούσι ) ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ
Εργαζόμενοι, άνεργοι , αυτοαπασχολούμενοι , νέοι και νέες
ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ
Η οργή και η αγανάκτηση μας έχει φτάσει στο απροχώρητο.Καλούμαστε αυτές τις μέρες να πληρώσουμε το χαράτσι για τα ακίνητα ,που φτάνει στα σπίτια μας ενσωματωμένο στούς λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Δεν θα τους αφήσουμε να επιβάλλουν την πληρωμή ενοικίου μέσα στο ίδιο μας το σπίτι μέχρι το 2015.Ακόμα και αν έχουμε να πληρώσουμε το χαράτσι να μήν το κάνουμε .Εχουμε χρέος να συμπαρασταθούμε σε εκείνους που δεν έχουν.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Με μαζικό και οργανωμένο αγώνα μπορούμε να πετύχουμε την κατάργηση του χαρατσιού.
-Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου αποφάσισε να οργανώσει τη δράση του με μέτρα που αφορούν πρακτικές ενέργειες στήν κατεύθυνση απομόνωσης του χαρατσιού απο τον υπόλοιπο λογαριασμό της ΔΕΗ και άρνησης πληρωμής του.  Συγκεκριμένα :
         Μερική πληρωμή του λογ.της ΔΕΗ, μέσω των ΑΤΜ των τραπεζών. Επιλέγουμε τράπεζα στην οποία έχουμε λογαριασμό και όχι τις λεγόμενες εισπρακτικές μηχανές γιατί δεν επιτρέπουν μερική εξώφληση.Πατάμε κατά σειρά τις εξής επιλογές :<Αλλες Συναλλαγές> , <Πληρωμές ΔΕΚΟ> , <ΔΕΗ>. Πληκτρολογούμε το δωδεκαψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής που υπάρχει πάνω στο λογαριασμό και πληρώνουμε μόνο το ποσό που προκύπτει αφαιρώντας το χαράτσι.Στη συνέχεια κοινοποιούμε  γραπτή δήλωση και φωτοτυπία του αποκόμματος  της συναλλαγής στη ΔΕΗ ζητώντας και επιμένοντας σε απόδειξη παραλαβής.(Υπόδειγμα δήλωσης μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου).
          
Αυτό πρέπει να γίνει μαζικά πρός τη ΔΕΗ γι αυτό και σαν Σύλλογος            αναλαμβάνουμε να παίξουμε αυτό το ρόλο ,γιατί μόνο μαζικά και           οργανωμένα θα έχει αποτέλεσμα και αντίκρισμα ο αγώνας μας .
 Να αποτρέψουμε στήν πράξη με κάθε τρόπο τη διακοπή ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν. Να υπερασπιστούμε κάθε συνάδελφο και γείτονα , με αποφασιστικότητα , κάνοντας ανθρώπινο τείχος μπροστά σε όποιον έρθει να κόψει το ρεύμα.Ολοι μια γροθιά. Οσοι παίρνουν το λογαριασμό να ενημερώνουν το Σύλλογο Γυναικών για το πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής για να υπάρχει εποιμότητα όταν επιχειρηθεί η διακοπή του ρεύματος.
Να βάλουμε λουκέτο στα ρολόγια ,να μην ανοίγουμε την πόρτα στα συνεργεία που έρχονται να κόψουν το ρεύμα.
Nα συγκροτήσουμε ομάδες επανασύνδεσης σε κάθε γειτονιά.