31 Ιανουαρίου 2012

Συγκέντρωση για το χαράτσι της ΔΕΗ Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ.

Η Συγκέντρωση για το χαράτσι της ΔΕΗ, λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται για την Τετάρτη 1/2, αναβάλλεται για την επόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. το απόγευμα. Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών αντίστασης στο χαράτσι, νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνεται από την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς ενάντια στα μέτρα ΔΝΤ – ΕΕ – Κυβέρνησης και την Πρωτοβουλία Κατοίκων Κηφισιάς ενάντια στο χαράτσι, με συμμετοχή του Δήμου Κηφισιάς, συνδικαλιστών της ΔΕΗ και δεκάδων μαζικών φορέων που έχουν προσκληθεί. 

Στόχος είναι η μαζική – ενωτική συμμετοχή των πολιτών, η ενημέρωση όλων των δημοτών για τους τρόπους άρνησης πληρωμής του χαρατσιού, καθώς και η δραστηριοποίηση όλων των μαζικών φορέων της πόλης μας (συνδικάτα, πολιτιστικοί & εξωραϊστικοί σύλλογοι, αθλητικές ενώσεις, οργανώσεις, κινήσεις και πρωτοβουλίες), για ένα θέμα που μας καίει όλους.

Κάθε φορέας να συζητήσει το χαράτσι, να ενημερώσει τα μέλη του για τον τρόπο μη πληρωμής του, να πάρει απόφαση και να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της 1ης Φεβρουαρίου.