25 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΟΜΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. AMAΡΟΥΣΙΟΥ                                                                    
 Ταχ. Δ/νση: Ιερού Λόχου 3 – 5
 Τ. Κ. 15124 Μαρούσι
 Τηλ. :210 8020697
  Fax: 210 8028620                                                                                      
     Μαρούσι 11 – 1 – 2012
                                                              ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
                                                 Κοινοποίηση: Δ. Ο. Ε.
Αρ. Πρ.: 22

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ (19 – 12-2011)
ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΟΜΟ
Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΗΡΘΕ
           Ύστερα από την επιτυχημένη παρέμβαση –συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε από το Δ. Σ. του Συλλόγου μας στις 19 – 12 – 2011 έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ Κηφισιάς, με τη μαζική παρουσία φορέων και συλλογικοτήτων της περιοχής (Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, επιτροπές πολιτών ενάντια στο μνημόνιο και στα χαράτσια, κινήματα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κ. ά.) το τοπικό υποκατάστημα της ΔΕΗ Κηφισιάς δέχεται πλέον να πληρώνουν σ’ αυτό οι καταναλωτές της περιοχής ΜΟΝΟ την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος, ΧΩΡΙΣ το χαράτσι (κάτι που μέχρι την ημέρα αυτή, 19 – 12 – 2011, δεν γινόταν).
       Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να αντισταθούν και να αρνηθούν να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ σε συνεργασία με τις τοπικές επιτροπές ενάντια στα χαράτσια, τα κινήματα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και τους Δήμους της περιοχής που αντιδρούν και αντιστέκονται παρέχοντας βοήθεια και στήριξη (ηθική και νομική) σε όσους αντιστέκονται στην παράνομη χαρατσοεπιδρομή της κυβέρνησης των εντολοδόχων του ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ν’ απευθύνεστε στα μέλη του Δ. Σ.).
        Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας θα συνεχίσει τις προσπάθειες και τις πιέσεις σε όλα τα επίπεδα (συναντήσεις με Δημάρχους της περιοχής, στους οποίους έχει ήδη τεθεί το θέμα της υπεράσπισης των Δημοτών τους που αρνούνται αντιστεκόμενοι να πληρώσουν τα παράνομα χαράτσια, συντονισμός δράσεων με τα κινήματα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και τις επιτροπές ενάντια στα χαράτσια) με στόχο την ανατροπή αυτής της ανάλγητης αντιλαϊκής πολιτικής και την κατάργηση των παράνομων χαρατσιών.