1 Φεβρουαρίου 2012

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ελαστικής) ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1



Η Διοίκηση του Δήμου Μαρουσιού για ακόμα μια φορά δείχνει με ποιόν πραγματικά είναι.
Ο κ. Πατούλης, ως γνήσιος εκφραστής της πολιτικής της ΝΔσυγκυβερνήτη στο μαύρο μέτωπο με το ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ, εξυπηρετώντας όλοι μαζί μέχρι κεραίας τους μεγαλοεργοδότες, μεγαλοκατασκευαστές, τραπεζίτες, Τρόϊκα, το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, γίνεται βασιλικότερος του Βασιλέως και συνεχίζει τις απολύσεις εργαζόμενων, αυτή την φορά τους Αορίστου Χρόνου του ΟΕΣΔΑΟι απολυμένοι έχουν ξεπεράσει τους 700 μέσα σ' ένα χρόνο.
Την περασμένη βδομάδα η Διοίκηση του Δήμου που πρόσκεινται στη ΝΔ απέλυσε στο όνομα της νομιμότητας πάνω από 60 εργαζόμενους Αορίστου Χρόνου από τον Οργανισμό Εργασίας με το αιτιολογικό ότι ο Οργανισμός κλείνειΚαι επειδή είναι και πονόψυχη κάποιους θα τους επαναπροσλάβει με πεντάμηνα με 625 ευρώ το μήνα.

Έτσι έχουν μάθει να συμπεριφέρονται τα στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ που το πρωί είναισυνδικαλιστές και το βράδυ Δήμαρχοι.


Ο εκλεκτός της ΝΔ στο Μαρούσι γνώριζε από το 2010 τι περίμενε τους συγκεκριμένους εργαζόμενους και μάλιστα τους καθησύχαζε ότι θα τους στηρίξει δικαστικά.
Τώρα τους απολύει και πάλι τους κοροϊδεύει τάζοντάς τους μισή δουλειά, με μισό μισθό, μισή ζωή.
ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ . ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ , ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ , ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
Δήμαρχοι, Κυβέρνηση υπό τις εντολές του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου συνεχίζουν το πόλεμο ενάντια στην εργατική τάξη της χώρας μας. Μετατρέπουν τις συμβάσεις Αορίστου Χρόνου σε συμβάσεις πενταμήνου με μισθούς πείνας και εξαθλίωσης. Θέλουν εργαζόμενους με ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα, να προσκυνάνε για ένα πιάτο φαΐ. Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να έχουν καμία αυταπάτη ότι το σημερινό σύστημα διορθώνεται ή εξανθρωπίζεται. Σήμερα όλοι οι τόποι δουλειάς πρέπει να γίνουν κόλαση για την εργοδοσία και τα αφεντικά μας τους Δημάρχους ώστε να ανατρέψουμε αυτή τη βάρβαρη πολιτική. Έχουμε χρέος να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο κόσμο από αυτόν που παραλάβαμε. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα ζητήσει άμεση σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου , με θέμα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Μαρούσι
Καλούμε τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου να σταματήσει τις απολύσεις. Να σταματήσει να βλέπει τους εργαζόμενους ως ανακυκλώσιμα υλικά. Το φύγε εσύ, έλα εσύ δεν είναι λύση. Να πάρει τη πολιτική απόφαση και να προχωρήσει άμεσα στη μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων ανεξαρτήτως σχέση εργασίας. Η κοροϊδία των εργαζομένων πρέπει να σταματήσει.
Καλούμε τους όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα με το τι σχέση εργασίας έχουν ν΄αντιταχτούν στις αποφάσεις της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου. Κανένας πια δεν μπορεί να είναι μόνος του. Στο πόλεμο που κήρυξαν τα αφεντικά μας απαντάμε με πόλεμο. Προετοιμάζουμε παντού παν εργατική 24ωρη προειδοποιητική απεργία στις 9 Φλεβάρη, όπως πρότεινε το ΠΑΜΕ. Καλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια του Δήμου να πάρουν όλες εκείνες τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες ώστε να μη περάσουν και αυτές οι απολύσεις.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Μπουντούρογλου Νίκος
Καρλατήρα Μαρία
Φωτόπουλος Θανάσης.