22 Απριλίου 2010

Aποχαιρετώντας το Θοδωρή από τη Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου


Ως, ο..Θόδωρος, ο ένας από τους...αυριανούς αποχωρήσαντες που αποχαιρετάτε και σας ευχαριστώ για αυτό, χρησιμοποιώ το βήμα αυτό, μέσα από το σύνδεσμο της συζύγου μου στο facebook και της σελίδας της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου,  facebook - Σ.Ο.ΔΗ.Σ.Α  στην οποία εργάστηκα τα τελευταία 12... Δες περισσότερα χρόνια και κάτι, για να αποχαιρετήσω κι εγώ με τη σειρά μου όλους εσάς συναδέλφους με το...δικο μου τρόπο!

"Κάθισα σήμερα εδώ, με σκοπό να αποχαιρετίσω το Θοδωρή, τον για πάνω από 12 χρόνια συνάδερφό μας, που κάποιοι αποφάσισαν κι έκριναν σχεδόν ένα χρόνο πριν να απομακρύνουν από την υπηρεσία μας με το χαρακτηρισμό..."πλεονάζον προσωπικό"!

Κάποιοι καλοθελητές που δυστυχώς μπορούν να έχουν τη μοίρα τόσων εργαζομένων sta χέρια τους και μπορούν να κάνουν τη ζωή σου άνω κάτω σε μια νύχτα, ακριβώς επειδή είναι δειλοί και κοιτούν το συμφέρον τους και όχι το δίκαιο για να παραφράσω και την ατάκα του Ουστίνοφ, αγαπητέ κε Προβίδα!:).Πρόκειται για τους ίδιους "κάποιους", που τη μια μέρα προβάλλαν τη φιγούρα του εργατοπατέρα παρακαλώντας για την ψήφο και τάζοντας δικαιοσύνη και την επόμενη αλλάζαν προσωπείο τόσο εύκολα και γρήγορα που...δεν μπορείς παρά να "θαυμάσεις" αυτή τη χαμαιλεοντική τους ικανότητα!!! Έχουν δε και...εξαιρετική μνήμη!Θυμούνται πάρα πολύ καλά ποιος τους μπήκε στη μύτη, ποιος αντιλήφθηκε τα σχέδιά τους από νωρίς και αγωνίστηκε ευθύς εξαρχής ενάντια στο κατεστημένο που πάντα υπηρετούσαν!

Πληρώνεις λοιπόν φίλε Θοδωρή, οδηγούμενος στην έξοδο!Πληρώνεις τους αγώνες σου και τη μεγάλη σου γλώσσα κι εσύ κι άλλοι 104 σαν κι εσένα!Αγχώνεσαι, αλλάζει όλος ο οικογενειακός προγραμματισμός σου, αλλάζεις χωρίς λόγο εργασία από τη μια μέρα στην άλλη, σου αλλάζουν μάλλον(!)...σκασίλα τους!Αυτοί θα είναι πάντα εδώ, να ψήνουν αρνιά το Πάσχα και να διοργανώνουν χορούς μετά των συζύγων όλο τον υπόλοιπο καιρό!Κι ενώ από τη μία εσπευσαν να σας ξεφορτωθούν, από την άλλη ακόμα και την τελυταία στιγμή, προσπαθούν να σας κάνουν όσο μεγαλύτερο κακό μπορούν αρνούμενοι να προωθήσουν τη διαδικασία αποχώρησης σας με το γρηγορότερο και πιο ανώδυνο για όλους τρόπο, κολλημένοι στα γρανάζια εκείνης της γραφειοκρατίας που τους κάνει να νιώθουν ότι έχουν αξία!!!

Δε βαριέσαι φίλε Θοδωρή! Δες το κι έτσι! Εσύ θα φύγεις! Θα πας αλλού!:) Με το κεφάλι πάντα ψηλά! Εκείνοι θα μείνουν πάντα...γραναζάκια και ακόμα χειρότερα..που νομίζουν ότι είναι...ανθρωπάκια!Καλά να περνάς εκεί που πας λοιπόν φιλαράκι!"

Εγώ λοιπόν, φεύγω...πάω αλλού! Θα πάω στο...ΙΚΑ!!!:)
Κι έχω μόνο να ευχηθώ!
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!

Θόδωρος Κ.