26 Αυγούστου 2010

Πέφτουν δένδρα στην εφορία ΑμαρουσίουΤίποτα δεν πάει καλά στην οικονομία. Ακόμα και τα δέντρα έξω από τις εφορίες ξεραίνονται και πέφτουν.

Οι φωτογραφίες είναι από την είσοδο της Εφορίας στο Μαρούσι. 
Το πεύκο που βρίσκεται στο χώρο πράσινου δίπλα  έχει γείρει να πέσει εδώ και καιρό και έχει σφηνωθεί  στα κάγκελα της αυλής. 
Ο κόσμος που πηγαίνει στο δημοφιλές μαγαζί της περιοχής, έχει βέβαια άλλους καημούς, και δεν προσέχει την δροσερή και ρομαντική είσοδο που έχει διαμορφώσει το πεσμένο δένδροΌμως το δένδρο σιγά-σιγά κατεβαίνει , το μόνο του στήριγμα είναι το κάγκελο, και είναι ζήτημα χρόνου - κατά την ταπεινή μας άποψη -πότε θα γκρεμιστεί μαζί με τα κάγκελα.


 Και με τις εκατοντάδες κόσμο που μπαινοβγαίνει να τα ακουμπήσει στο τοπικό ΔΝΤ, δεν είναι καθόλου απίθανο να το φάει κανένας δυστυχής ανυποψίαστος φορολογούμενος στο κεφάλι.

  Και καλά να το φάει μπαίνοντας ( πριν πληρώσει ), αλλά για σκεφθείτε να το φάει βγαίνοντας ( αφού έχει πληρώσει) !


- Μήπως  πρέπει κάποιος "αρμόδιος φορέας" να διευθετήσει το ζήτημα;
- ή μήπως  το πεσμένο δέντρο  δεν είναι αρμοδιότητας του Δήμου (Υπ.Εσωτερικών)  και είναι της   Εφορίας  ( Υπ.Οικονομικών).
- ή στα πλαίσια περιστολής των δαπανών θα το αφήσουν να πέσει μόνο του. Κι' αν τυχόν το φάει  κανένας συνταξιούχος στο κεφάλι και μας χαιρετήσει, θα συμβάλει και στην εξυγίανση του ασφαλιστικού εξοικονομώντας μία σύνταξη στο ΔΝΤ .
Λέμε τώρα....