11 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο. Τ. Α.


Δ. Α. Πολυχρονιάδης *                                                  
Μαρούσι 10 – 10 – 2011
            Από τις αρχές του Οκτώβρη του 2011 οι εργαζόμενοι στους Ο. Τ. Α. έχουν ξεκινήσει, πρώτοι απ’ όλους τους εργαζόμενους, τον αγώνα τους αντιδρώντας ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης των εντολοδόχων του Δ. Ν. Τ. – Ε. Ε. – Ε. Κ. Τ., της εργασιακής εφεδρείας και της ισοπέδωσης κάθε έννοιας εργασιακού δικαιώματος στο χώρο των Ο. Τ. Α. και του δημόσιου τομέα γενικά.
        Οι μαζικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Ο. Τ. Α., οι απεργίες και οι καταλήψεις αμαξοστασίων και Δημοτικών καταστημάτων είναι στην ημερήσια διάταξη των αγωνιζόμενων, που φαίνεται ότι έχουν πάρει για τα καλά την υπόθεση της υπεράσπισης της εργασίας τους και των δικαιωμάτων τους στα χέρια τους.

   Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ (Αμαρουσίου) χαιρετίζει τον απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων στο Δήμο Αμαρουσίου και στους Ο. Τ. Α. δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων.
   Καλούμε τους εργαζόμενους στο Δήμο Αμαρουσίου και τους Ο. Τ. Α. να μη σταματήσουν τον αγώνα τους αν δεν καταργηθούν όλα τα μέτρα που πλήττουν τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους καταβαραθρώνοντας το βιοτικό μας επίπεδο, οδηγώντας μας στην ανεργία και τη φτώχεια.
   Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα σας και παλεύουμε κι εμείς στους εργασιακούς μας χώρους για τη συνάντηση όλων των δυνάμεων της εργασίας σε μια παλλαϊκή – πανεργατική – πανυπαλληλική απεργία που θα ρίξει την κυβέρνηση της χούντας των αγορών που μας κυβερνά, ανατρέποντας τις αντιλαϊκές πολιτικές που μας πλήττουν.
  Έχουμε όλοι οι εργαζόμενοι τους ίδιους εχθρούς που δεν είναι άλλοι από τις συμβιβασμένες ηγεσίες των δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων (ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ), αλλά και όλους όσους υποκριτικά δηλώνουν καθισμένοι στις καρέκλες της εξουσίας ότι είναι με το μέρος των εργαζόμενων και με τους αγώνες τους, ενώ εφαρμόζουν αντεργατικές πολιτικές.  
               
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ – ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ

 Με ενότητα και αγώνα μπορούμε οι εργαζόμενοι να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές που μας πλήττουν.
Όλοι στις απεργίες και τις καταλήψεις – Συμπαράσταση στους απεργούς καταληψίες εργαζόμενους των Ο. Τ. Α. – Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε.


* Αιρετός & Ανακλητός Εκπρόσωπος 
της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ στο Δ. Σ. Αμαρουσίου