14 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Eισαγγελείς και αστυνομία...

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ                                                                                    
                 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                                                                           
           ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ

Η Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κύριο Γώργο Πατούλη.
Σήμερα που οι εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α. δίνουν τη μάχη για την  αξιοπρεπή διαβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους η Διοίκηση του Δήμου με τη προτροπή του Δημάρχου που με τις πράξεις του  συντάσσετε πλήρως με τη κυβέρνηση , τη Τρόϊκα, το Δ.Ν.Τ. και την Ευρωπαϊκή Ένωση στέλνει ραβασάκια που απειλεί τους εργαζόμενους για τις κινητοποιήσεις τους μιλώντας για εισαγγελείς και αστυνομία. Με προκλητικό τρόπο παρέδωσε έγγραφο με το οποίο μιλούσε για τη συνταγματικότητα των κινητοποιήσεων τι στιγμή που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ έχουν περάσει μια σειρά αντιλαϊκά, αντεργατικά μέτρα που και με αυτό το σύνταγμα ελέγχονται για τη νομιμότητα τους.
Εκτός από τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τη Τρόϊκα το Δ.Ν.Τ. και την Ευρωπαϊκή Ένωση οι εργαζόμενοι πρέπει να καταλάβουν ότι αντίπαλοι είναι και οι Δήμαρχοι, που ενώ στα λόγια  τάσσονται ανέξοδα υπέρ των εργαζομένων, στην πραγματικότητα η θέση τους είναι υπέρ των βιομηχάνων και των εφοπλιστών. Είναι αυτοί που με τη στάση τους κατεδάφισαν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Είναι αυτοί που με τη στάση τους έχουν χιλιάδες εργαζόμενους υπό καθεστώς ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ. Είναι αυτοί που πριν δέκα μήνες απόλυσαν χιλιάδες εργαζόμενους με ελαστικές μορφές εργασίας.   
Συνάδελφοι δεν πτοούμαστε από τέτοιες συμπεριφορές,  συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη με όποιους τρόπους και αν επιλέξουμε  παίρνουμε αποστάσεις από συνδικαλιστικές ηγεσίες που βάζουν διάφορα νομικίστικα εμπόδια  για να αποδείξουν τη νομιμότητα των αγώνων στα αφεντικά τους, που είναι δουρείοι ίπποι των Διοικήσεων των Δήμων, που μιλάνε όχι για την οργάνωση των αγώνων αλλά με ανέξοδες τεχνικές που σκοπός τους  είναι να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους από τις πραγματικούς στόχους. Παίρνουμε αποστάσεις από συνδικαλιστικές ηγεσίες που άλλα αποφασίζουν, τη μία και άλλα  την άλλη υπό την άλλα στο ένα χώρο άλλα στον άλλον. Παίρνουμε αποστάσεις από τους κολοτούμπες  των πλειοψηφιών της ΑΔΕΔΥ της ΓΣΕΕ και της ΠΟΕ ΟΤΑ που αρνούνται την οργάνωση των αγώνων. Συντασσόμαστε  με τις ταξικές συνεπείς δυνάμεις του ΠΑΜΕ που σε είχαν προειδοποίηση έγκυρα και έγκαιρα για τη λαίλαπα που σου ήρθε. Παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας. Σημαίνουμε ΞΕΣΗΚΩΜΟ σε κάθε χώρο εργασίας με σκοπό τη απόκρουση των αντιλαϊκών μέτρων.
  
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 19/10/2011
Με τις δυνάμεις του
ΠΑΜΕ
                                                                                                                               Ε.Α.Σ.