8 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
 ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ 
ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
 ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΟΔΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ 8 ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ
 Κανένας πολίτης μόνος του στην κρίση.
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!


Δημοτική Κίνηση "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ"

Την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, η κυβέρνηση της τρόικας και του ΔΝΤ, ψήφισε έναν ακόμα αντιλαϊκό νόμο. Μετά την επιβολή της έκτακτης εισφοράς για τα επόμενα πέντε χρόνια, ήρθαν να επικυρώσουν και τον μόνιμο χαρακτήρα του φόρου ακίνητης περιουσίας που θα πληρώνουμε όλοι μας μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Είναι φανερό πως τα μέτρα δεν θα σταματήσουν εδώ. Θα ακολουθήσουν κι άλλα που θα επιβαρύνουν και θα οδηγήσουν στην χρεωκοπία τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, που με πολλές δυσκολίες προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα.

Τα συγκεκριμένα μέτρα είναι άδικα και εκβιαστικά, χωρίς αμφιβολία. Μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε «ενοίκιο» για το σπίτι ή το μαγαζί μας, με την απειλή ότι θα μας κόψουν το ρεύμα. Μας υποχρεώνουν να πληρώσουμε φόρο για τα εισοδήματα μας που έχουν ήδη φορολογηθεί, με την απειλή ότι δεν θα είμαστε φορολογικά ενήμεροι. Με το έτσι θέλω, μας βάζουν να πληρώσουμε το χρέος που δημιούργησαν οι ίδιοι εδώ και δεκαετίες.

Πρέπει να τους δείξουμε ότι οι εκβιασμοί τους δεν περνάνε πια. Πρέπει να τους δείξουμε ότι έχουμε κι εμείς όπλα απέναντι στην τρομοκρατία τους. Δεν πρέπει να νομιμοποιήσουμε τα μέτρα και τις πράξεις μια παράνομης κυβέρνησης!