16 Νοεμβρίου 2011

ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΡΟΥΣΙ 14-11-2011
Την Τετάρτη 16/11/2011 τα μέλη της «Συμπολιτείας» θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους του τοπικού τύπου στην καφετέρια «Συνάστρια» στην Πλ. Γαρδέλη στον Ηλεκτρικό Σταθμό στο Μαρούσι, για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις προτάσεις μας και τη δράση μας για το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.
Η  χώρα μας βρίσκεται στην δυσκολότερη περίοδο της μεταπολιτευτικής ιστορίας της. Ο λαός μας και κυρίως τα χαμηλά και μεσαία στρώματα της κοινωνίας,  βρίσκονται σε απόγνωση μετά τις αλλεπάλληλες αφαιμάξεις των εισοδημάτων τους και τις ανελέητες φοροεπιδρομές και χαράτσια. Μετά την παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που φανερώνει την πλήρη αποτ...υχία διαχείρισης της κρίσης και εξόδου από αυτήν και τις παλινωδίες του δημοψηφίσματος, έχουμε μια μεταβατική τρικομματική κυβέρνηση υπό τον τραπεζίτη κύριο Λουκά Παπαδήμο και για πρώτη φορά συμμετοχή της ακροδεξιάς στη κυβέρνηση μετά το 1974.


Η πολιτική που θα ακολουθήσει και η νέα κυβέρνηση είναι σίγουρο ότι θα κινηθεί στην πεπατημένη των νέων αντιλαϊκών ρυθμίσεων και μέτρων για να υλοποιήσει τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 27ης Οκτωβρίου για τη νέα δανειακή σύμβαση και το νέο Μνημόνιο. Με μια   πρωτοφανή «πλειοψηφία» στη Βουλή μπορεί να περάσει όλα τα αντιλαϊκά νομοσχέδια αν δεν υπάρξει συνολική αντίσταση του λαού.Ο Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» από την ίδρυσή της βρίσκεται στο πλάι του δοκιμαζόμενου πολίτη και διαθέτει όλες τις δυνάμεις της στη συσπείρωση και αντίσταση του λαού ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές απ΄ όπου και αν εκπορεύονται.