29 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!


Συνάδελφε Δημόσιε Υπάλληλε
     

Οι εφεδρείες-απολύσεις, στις οποίες προχωρά η νέα κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ δεν πρέπει να περάσουν! Τώρα είναι η πιο κρίσιμη, η πιο αποφασιστική στιγμή του αγώνα.
Το ΠΑΜΕ καλεί σε συναγερμό, σε ξεσηκωμό δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ώστε τα μέτρα αυτά να εμποδιστούν, να αποτραπούν.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ
 ΤΡΙΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ώρα 4  μ.μ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 11π.μ.

 Καλούμε τώρα χωρίς καμιά καθυστέρηση, Σωματεία, Ομοσπονδίες, Επιτροπές Αγώνα, σε έκτακτα Δ.Σ, σε έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις, σε Γενικές Συνελεύσεις στους τόπους δουλειάς, να πάρουν αποφάσεις, ούτως ώστε:
ü  να προχωρήσουν αυτόματα σε καταλήψεις, σε αποκλεισμούς Υπηρεσιών, Υπουργείων, Οργανισμών, Διοικήσεων. Να εμποδίσουμε εφεδρείες-απολύσεις. Όλοι μαζί, μια φωνή-μια γροθιά. Στην ενότητα και στην αλληλεγγύη βρίσκεται η δύναμή μας!
Συνάδελφε δημόσιε υπάλληλε
Η κυβέρνηση μετά το νέο μισθολόγιο της φτώχειας και της εξαθλίωσης, στέλνει στον καιάδα της ανεργίας μέσα στο 2011 χιλιάδες δημόσιους υπάλληλους. Λέγανε αρχικά για 30 χιλιάδες, μέχρι τέλος του χρόνου, τώρα σχεδιάζουν για περισσότερους. Έφτασαν στο σημείο να ζητάνε να αναγνωρίσουμε προϋπηρεσία εκτός Δημοσίου, για να μας απολύσουν!
Κανείς να μην κάνει δήλωση προϋπηρεσίας!
Αλλά κι αυτές οι απολύσεις είναι μόνο η αρχή. Ακολουθούν σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, άλλες 200.000 απολύσεις μέχρι το 2013. Το μέτρο αφορά όλους τους εργαζόμενους σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα. Με το μέτρο αυτό, κυβέρνηση και πλουτοκρατία, στοχεύουν σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης. Στοχεύουν να κάνουν πάμφθηνη την εργατική δύναμη, να τσακίσουν κάθε έννοια σταθερού εργάσιμου χρόνου, κάθε εργασιακό, μισθολογικό, συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Να παραδώσουν καίριους τομείς σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, να συρρικνώσουν κατά 50% το Δημόσιου Τομέα, να μειώσουν το  λεγόμενο μισθολογικό κόστος, να περικόψουν τις κοινωνικές δαπάνες.
Συνάδελφε δημόσιε υπάλληλε
Αυτό που ζεις σήμερα είναι πόλεμος κανονικός. Σε πολεμούν κυβέρνηση, πλουτοκρατία, ΕΕ. Σκοτώνουν τη ζωή σου, τη ζωή των παιδιών σου για να σωθεί το σύστημα, τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών και των δανειστών. Πολέμα τους κι εσύ. Όπως στη 48ωρη απεργία 19-20/10. Αυτός ο αγώνας έφερε σε δύσκολη θέση και οδήγησε σε ανατροπή την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Δεν ανίκητοι, μπορούμε να τους ανατρέψουμε!