12 Νοεμβρίου 2011

Πολίτες Αμαρουσίου ενάντια στο χαράτσι της Δ.Ε.Η.

e-mail : paexar@gmail.com – τηλ. : 69748575 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 
Αγαπητοί συμπολίτες, συμπολίτισσες, σήμερα είναι το χαράτσι της Δ.Ε.Η. Αύριο ένας νέος φόρος. Μεθαύριο κάτι άλλο. Μόνη λύση η αντίσταση τώρα ! Άμεση, καθολική, μαζική, αποφασιστική ! Δεν πληρώνουμε το παράνομο, αντισυνταγματικό, εκβιαστικό, βάρβαρο, χαράτσι ! Μας εκβιάζουν πως εάν δεν το πληρώσουμε θα μας κόψουν το ρεύμα, χωρίς να υπολογίζουν πως βάζουν σε κίνδυνο ακόμα και την υγεία πολλών συμπολιτών μας. Ο καθένας μόνος του αισθάνεται ανίσχυρος και φοβάται. Για να ξεπεράσουμε το φόβο μας, πρέπει να νοιώσουμε πως δε θα μείνουμε μόνοι στη δύσκολη στιγμή. Δεν κινδυνεύουμε εάν είμαστε χιλιάδες. Έχουμε δύναμη, τη δύναμη του πλήθους. Δήμοι, δικηγορικοί σύλλογοι, εργαζόμενοι στη Δ.Ε.Η., συνδικάτα, σύλλογοι και οργανώσεις πολιτών, είμαστε όλοι μαζί.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ 
• Πληρώνουμε στα ATM των τραπεζών το πόσο του λογαριασμού χωρίς το χαράτσι (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.)
• Καταθέτουμε την απόδειξη πληρωμής στον Δήμο Αμαρουσίου και τον καλούμε να αναλάβει την ομαδική νομική υποστήριξή μας, απέναντι στη Δ.Ε.Η.
• Επικοινωνούμε με τους γύρω μας και σε περίπτωση που εμφανιστεί συνεργείο για να κόψει το ρεύμα, αντιδρούμε όλοι μαζί.
 Παρευρισκόμαστε όλοι την ΤΡΙΤΗ 15.11.2011 στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ στις 7μ.μ. για να συντονιστούμε όλοι μαζί (πολίτες – σύλλογοι – σωματεία) με το ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
(email)