12 Ιουνίου 2009

143 απόλύσεις + 1μέρα = 105

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ.
Απλά επισημοποιήθηκαν οι προθέσεις τους.
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
Και θα τραβήξουν καιρό!
_______________________________________________________________________
• 270 εργαζόμενοι μεταφέρονται στο Δήμο και τις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις
• 105 μετακινούνται με πλήρη δικαιώματα σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου
• Ψέματα λένε όσοι ισχυρίζονται ότι απολύθηκε έστω και ένας εργαζόμενος από το Δήμο
από το γραφείουτύπου του Δήμου Αμαρουσίου
______________________________________________________________________

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι τρύπια από παντού. Η τύχη της θα κρίνεται για μήνες. Η "λίστα για το ΙΚΑ" είναι ένα νέο πρώιμο προεκλογικό προϊόν, που προστέθηκε στις ψηφοθηρικές - τρομοκρατικές λίστες Πατούλη.
Λίστα απεργών, λίστα συμμετασχόντων στις συγκεντρώσεις, λίστα για το Δήμο, λίστα για τις κοινωφελείς.

Και τέλος ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ!
Λίστες προσεχών προσλήψεων 4ωρων,ορισμένου χρόνου, Stage και ότι άλλο προκύψει για να "σώσει τα Μαρουσιωτάκια από την κατάθλιψη"!
Μπροστά του ο Τζανίκος μοιάζει ερασιτέχνης !
Κάθε θέση εργασίας τύπου Τζανίκου αυτός την "πουλάει" 4 φορές κάθε 6-8 μήνες (2 4ώροι που μπαίνουν, και 2 που περιμένουν για να μπουν)!

Αυτή η κατάσταση πρέπει κάποτε να αλλάξει. Γιατί κάθε φορά που αλλάζει το αφεντικό στο Δήμο, άντε πάλι από την αρχή ! Το νοικοκύρεμα Πατούλη θέλει να τη συνεχίσει με ακόμα χειρότερους όρους. Να περνάνε μερικές χιλιάδες την τετραετία για ένα καφέ στο Δήμο, 8μήνες,4 ώρες,400 ευρώ ,και να περιμένουν "κάποτε να χωθούν". Στρατιές εργαζόμενων-ζητιάνων, χωρίς αξιοπρέπεια που θα ψευτοδουλεύουν νιώθοντας ότι κλέβουν, και φυσικά δεν θα σηκώνουν ποτέ κεφάλι.. Αυτή η μαγκιά Πατούλη , που είναι η κυβερνητική πολιτική και πριν και τώρα, έχει επιβληθεί πλήρως στο ιδιωτικό τομέα και τώρα ήρθε και η σειρά του δημοσίου.

Γι’ αυτό δεν έχει ελπίδα όποιος την ψάξει για πάρτι του, για να κερδίσει έστω λίγο χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Η ιστορία θα τραβήξει, γιατί και η απόφαση είναι τρύπια και ήδη βάλλεται από όλες τις πλευρές μέσα και έξω από το δήμο, και γιατί και ο Πατούλης θέλει να τραβήξει. Θέλει την δικιά του στρατιά ομήρων και μέσα στους εργαζόμενους στο δήμο, και στους έξω αφελείς που πίστεψαν ότι θα έμπαιναν μαζικά μετά την εκλογή του, και τώρα είναι σε “κατάθλιψη” !

συνεχίζεται (για πολύ)