15 Ιουνίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Να που στηρίζεται η "λίστα του ΙΚΑ"


Σε αυτό το κωλόχαρτο του διοικητή του ΙΚΑ στηρίζεται η υποτιθέμενη εξασφάλιση της εργασίας αυτών που η Διοίκηση Πατούλη θέλει να στείλει την περιφέρεια.

Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτή τη λίστα μεταχρονολο-γημένων απολύσεων, περιλαμβάνεται μέρος της blacklist Πατούλη από τους απεργούς στο Δήμο και τα ενοχλητικά συνδικαλιστικά στελέχη που θέλει να εξαποστείλει "ο συνδικαλιστής / γιατρός / δήμαρχος / εργοδότης" για να διαλύσει τα σωματεία του Δήμου.

Τι λέει η κομματική αλληλογραφία αλληλοεξυπηρέτησης των δύο γαλάζιων ανδρών ?

Η παρατηρούμενη έλλειψη προσωπικού στο ΙΚΑ "θα μπορούσε ενδεχομένως να καλυφθεί" με την απορρόφηση του τυχόν πλεονάζοντος προσωπικού του Δήμου σας. ( Θα μπορούσε ενδεχομένως να καλυφθεί ξεκάνοντας εύκολα μερικές χιλιάδες ασφαλισμένους με τις υψηλές ιατρικές υπηρεσίας του ΙΚΑ, ώστε να πέσει λίγο ο όγκος της εργασίας). Και βεβαίως είναι απορίας άξιο πως ο δαιμόνιος δήμαρχος αφού νοικοκύρεψε τα οικονομικά του δήμου επιχειρεί να εξυγιάνει και το ΙΚΑ, συμβάλλοντας στη λύση του ασφαλιστικού. Για να μην μας επιβαρύνει οικονομικά σαν δημότες, αποφάσισε να βοηθήσει και αυτός να αποτελειώσουν το ΙΚΑ. Αποφάσισε ότι προτιμάμε να πληρώνουμε τα ελλείμματα (τους) σαν ασφαλισμένοι και όχι σαν δημότες, όταν η κυβέρνησή του μας έχει ήδη καλέσει να εξυγιάννουμε το ΙΚΑ ανεβάζοντας τα όρια συνταξιοδότησης κ.α.

  • η διαδικασία θα ολοκληρωθεί εφ,όσον δοθούν οι σχετικές εγκρίσεις. Τώρα ησυχάσαμε, γιατί ξέρουμε καλά ,ότι όσο εύκολη είναι η σύνταξη επιστολών ενδοκομματικής αλληλοεξυπηρέτησης, τόσο ενεργοποιούνται οι ελληνικές καλένδες όταν πρόκειται για τη πρακτική λύση του παραμικρού ζητήματος στο ελληνικό δημόσιο.

  • οι αιτούντες θα πρέπει να κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα Οι αιτούντες ; Ποιοι αιτούντες ; Εμείς στο δημοτικό συμβούλιο δεν είδαμε αιτούντες,είδαμε ανθρώπους έξαλλους να τους στολίζουν δικαίως (πολύ κόσμια και ήπια κατά την ταπεινή μας άποψη) εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη "αναβάθμισή τους σε δημοσίους υπαλλήλους".

Να συμπεράνουμε λοιπόν, ότι κανένας δεν φεύγει αν δεν υπογράψει ο ίδιος σχετική αίτηση ;