23 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: 12εκατ.ευρώ τα επόμενα 5 χρόνια από τα παρκόμετρα

μη φάτε, έχουμε γλάρο....
http://aixmi837.blogspot.com/2003/07/blog-post.html
(ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΤΖΑΝΙΚΟΣ)

Ανεξέλεγκτη ελεγχόμενη στάθμευση

Η δημοτική οργάνωση Κόντρα στον Καιρό οργάνωσε βραδιά-συζήτηση για το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης, που θέλει να επιβάλλει η διοίκηση του κυρίου Πατούλη. Κατά τη συζήτηση αποκάλυψε ότι αυτή θα γίνει στο κέντρο της πόλης με παραχώρησή σε ιδιωτική εταιρεία για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια.
 Στο σχέδιο, περιλαμβάνεται ολόκληρη η περιοχή που ξεκινάει από τις Εργατικές Πολυκατοικίες μέχρι την οδό Αριστοτέλους και από τη Λεωφόρο Κηφισίας μέχρι την Δραγούμη και τη Νερατζιωτίσσης. Οι επισκέπτες του κέντρου, ακόμα και αν είναι κάτοικοι της πόλης από άλλες γειτονιές, πρόκειται να χαρατσωθούν στα επόμενα πέντε χρόνια με 12 εκατομμύρια ευρώ (!!!).

Περίπου τα μισά από αυτά (!) θα πάνε στην τσέπη ιδιώτη επιχειρηματία. Από το χαράτσι δεν θα γλυτώσουν ούτε οι κάτοικοι του κέντρου, που θα κληθούν να πληρώνουν ετήσιο τέλος στάθμευσης έστω και μικρό.

Δημότες μου μήνυσαν, ότι στη συζήτηση προέκυψε ότι τη δουλειά της ιδιωτικής επιχείρησης θα την κάνουν οι Δημοτικοί Αστυνόμοι, που θα ελέγχονται (!) από ανθρώπους της ιδιωτικής επιχείρησης (!!).

Φαίνεται ότι στην πληθώρα των έργων που συντελλούνται στην πόλη, κάπου χάσαμε το λογαριασμό και δεν πήραμε είδηση, πότε πάρθηκε τέτοια απόφαση; Έγραψε κάτι εκείνο το πολυγραφότατο Γραφείο Τύπου; ή περιμένει επιστολές για να αρχίσει να δίνει απαντήσεις; Μήπως έχει την τύχη που είχαν και οι μπάρες με τα τηλεκοντρόλ (να που πήγε το χρήμα) στο εμπορικό κέντρο και εγκαταλήφθηκαν; 


Και με την ευκαιρία, γίνεται κανένας έλεγχος για τα εισιτήρια στη Δημοτική Συγκοινωνία; Γιατί και αυτός έχει ανατεθεί στη Δημοτική Αστυνομία. ή μήπως θα αναθέσουμε σε ιδιώτες να ελέγχουν τους Δημοτικούς Αστυνόμους εάν κάνουν έλεγχο; Κωμωδία…