4 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Χαρατσώματος Συνέχεια

Τελικά ο Κος Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή συμπεριφέρονται πρός τους εργαζόμενους και κατοίκους της πόλης μας , όπως ακριβώς και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Στο όνομα τις κρίσης και στην ανάγκη να βρούνε χρήματα ,(άραγε για να τα χρησιμοποιήσουν πού?) μας ξαναστέλνουν τον λογαριασμό , βάζοντας εισητήριο στην "δωρεάν¨δημοτική συγκοινωνία.

Αντί να απαιτήσουν τα λεφτά που παράνομα δεν αποδίδει η κυβέρνηση απο τους παρακρατημένους φόρους, στην τοπική διοίκηση, μετά τις απολύσεις των εργαζόμενων στις υπηρεσίες της πόλης μας , συνεχίζουν να εφαρμόζουν μέχρι κεραίας τον Καλλικράτη.   

Φυσικά είναι και φιλεύσπλαχνοι ορίζοντας την τιμή στα 50 λεπτά, αλλά και δημοκράτες αφού αυτό θα αφορά τους άλλους εργαζόμενους που πηγαινοέρχονται με τα κόκκινα λεωφορεία και όχι τους Μαρουσιώτες (για την ώρα?).

Καταγγέλουμε στον Μαρουσιώτικο Λαό την αντιλαϊκή πολιτική που συνεχίζει να εφαρμόζει η δημοτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στο Μαρούσι. Καλούμε σε συσπείρωση και αντίσταση στις πολιτικές που  χρεοκοπούν την εργατική οικογένεια.

Να απαιτήσουμε ενιαίο δημόσιο φορέα στις συγκοινωνίες , κατάργηση του εισητηρίου στην Δημοτική συγκοινωνία στο Μαρούσι, κατάργηση των Δημοτικών Τελών για άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχος , χαμηλόμισθους, αύξηση των τελών στις μεγάλες εταιρίες που βρίσκονται στην πόλη μας.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ
 ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ,
ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ,  ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ , 
 ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ.

ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ