4 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ -
 ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Η Δημοτική αρχή του Αμαρουσίου επιβάλλει από την 1 – 3 – 2011 εισιτήριο στα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου φορτώνοντας άλλο ένα χαράτσι στις πλάτες των εργαζόμενων – δημοτών και μη που χρησιμοποιούν τη Δημοτική συγκοινωνία Αμαρουσίου.

Ο στόχος της διοίκησης Πατούλη είναι να καταλήξει σύντομα στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της Δημοτικής συγκοινωνίας και στην εκχώρησή της στα χέρια ιδιωτών, εμπορευματοποιώντας και το κοινωνικό αγαθό της μετακίνησης.

Η δημοτική συγκοινωνία Αμαρουσίου (η πιο ανεπτυγμένη Δημοτική συγκοινωνία της περιοχής των Βορείων Προαστίων της Αττικής) αποτελεί έναν από τους καλύτερους στόχους του ιδιωτικού κεφαλαίου στα πλαίσια των ρυθμίσεων του νόμου Καλλικράτη για τους Ο. Τ. Α. και των Σ. Δ. Ι. Τ. που αυτός επιφέρει στη λειτουργία τους.



Ο μόνος δρόμος είναι η ανατροπή αυτών των πολιτικών που μας επιβάλουν μειώνοντας καθημερινά το βιοτικό μας επίπεδο, καταργώντας λαϊκά δικαιώματα και καταχτήσεις.

Η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου λειτουργεί με χρήματα που πληρώνουμε όλοι από τα Δημοτικά Τέλη (τα οποία είναι από τα πιο υψηλά στη χώρα μας) και από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της ως τώρα λειτουργούσε χωρίς εισιτήριο για Δημότες και μη που τη χρησιμοποιούσαν.

Η επιβολή εισιτηρίου για τους επισκέπτες μη Δημότες και η χρήση για τους κατοίκους της κάρτας πόλης (ARTEMIS CARD) αποτελεί το πρώτο βήμα για την επιβολή εισιτηρίου για όλους τους χρήστες της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου, πολύ σύντομα.

Απαιτούμε η χρήση των λεωφορείων της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Αμαρουσίου να συνεχίσει να γίνεται από όλους χωρίς εισιτήρια.

Οι μεταφορές στις πόλεις είναι κοινωνικό αγαθό και πρέπει να παρέχονται δωρεάν σε όλους.
Διεκδικούμε την ανάπτυξη και λειτουργία της Δημοτικής συγκοινωνίας έξω από λογικές ανταποδοτικότητας και ιδιωτικοποίησης στην υπηρεσία των εργαζόμενων κατοίκων (δημοτών και μη) της πόλης μας.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

  • ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
  • ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
  • ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΗΣ
  • ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
  • ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ