10 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Καλλικράτεια ανατροπή για τους "Αορίστου Χρόνου"


Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου σεβόμενο τα μέλη του αλλά και τους υπόλοιπους εργαζόμενους διοργανώνει τη Παρασκευή 11/3/2011 και ώρα 18:00 Ενημέρωση - συζήτηση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με σκοπό την οργάνωση του αγώνα μας για την ανατροπή της απόφασης.
Καλούμε όλους τους Εργαζόμενους στους ΟΤΑ και στις Επιχειρήσεις τους , καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να καταθέσουν τις απόψεις τους .

Με την απόφαση – γνωμοδότηση 432/2010 του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και την αποδοχή της με την με το αριθ. Πρωτ. 72254/10  από το Υπουργείο Εσωτερικών θίγονται μια σειρά εργαζόμενοι των Δημοτικών Επιχειρήσεων που με τον αγώνα τους κατάφεραν και πέρασαν ως Αορίστου Χρόνου στις υπηρεσίες των Δήμων αλλά και των Ν.Π.Δ.Δ. και λοιπές υπηρεσίες του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα . 
       Η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που υιοθέτησε άρον - άρον ο υφυπουργός κύριος Ντόλιος δεν ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, είναι αποτέλεσμα της γενικότερης επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ τα τελευταία χρόνια. 
          Ξεχνάνε ότι πέρυσι τέτοια εποχή οι εργαζόμενοι των Δημοτικών Επιχειρήσεων υπέστησαν τις σχετικές μειώσεις των μισθών τους κατά 30% υιοθετώντας την άποψη ότι και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.