2 Ιουνίου 2011

"Eνα το χελιδόνι" & ο ... Πατούλης !

Eνα το χελιδόνι" μαζί με τη λαοθάλασσα "τραγούδησε" και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης ο οποίος αεικίνητος όπως πάντα, δύο μέρες μετά την "επαναστατικό" συνέδριο της άσπιλης & αμόλυντης πολιτικού Ντόρας Μπακογιάννη - Μητσοτάκη, έδωσε βροντερό παρών και στη μεγαλειώδη συγκέντρωση που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών στα Προπύλαια για την καταγγελία της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής και του μνημονίου!!! 
 Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, κεντρικοί ομιλητές της οποίας ήταν ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης και ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο κ. Γιώργος Πατούλης προέβη σε δηλώσεις: «Πέρα από τις ιδιότητές μου, συμμετέχω ως απλός πολίτης στην πρωτοβουλία αυτή για την αφύπνιση της κοινωνίας ενάντια στα μέτρα που λαμβάνονται ερήμην της. Είναι ελπιδοφόρο που βλέπουμε ότι ο κόσμος τις τελευταίες μέρες έχει βγει στους δρόμους. Ενωμένοι και αποφασισμένοι, απλοί πολίτες και πνευματικοί άνθρωποι του τόπου, αγωνίζονται για να βρουν διέξοδο στα αδιέξοδα που οδηγείται η χώρα». 

Πάντως στη φωτογραφία που λάβαμε, δεν τον είδαμε παρεούλα με τον Γιάννη Δημητροκάλη(πρώην στενό συνεργάτη του επιτίμου προέδρου της Ν.Δ) , που τελευταία έβαλε εντός του τη "ΣΠΙΘΑ" της "επανάστασης"!!!

 Προφανώς σαν αυτήν που επικαλείται η ΝΤΟΡΑ: "ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ... ΙΔΙΩΤΑΣ"!