15 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ - ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ

"Με ηχογραφημένο μήνυμα, ο καπετάνιος του πλοίου «Αρίων» το οποίο επιχειρεί να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, κάνει λόγο για ισραηλινές απειλές εναντίον των ακτιβιστών και καλεί την ελληνική κυβέρνηση «να αναλάβει την ευθύνη της»."


ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

 ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ!

Την ώρα που οι βόμβες και τα όπλα του Ισραήλ αιματοκυλούν τη Γάζα, την ώρα που η γενοκτονία των Παλαιστινίων βρίσκεται σε εξέλιξη με τη στήριξη των ΗΠΑ και την ανοχή των κρατών (μηδέ των αραβικών εξαιρουμένων) η Ελλάδα δια του Αστακού χρησιμοποιείται ως βάση για τον εξοπλισμό των φονιάδων του Ολμέρτ. Ντροπιάζει και στοχοποιεί την πόλη μας η χρησιμοποίηση του λιμανιού για την εξόντωση αθώων και εκθέτει την Ελλάδα.

365 κοντέινερ με βόμβες τελευταίας τεχνολογίας πρόκειται να διακινηθούν από τον Αστακό προς το Ισραήλ. Κι ενώ όλα τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν την είδηση, κι ενώ όλα τα ντοκουμέντα που αφορούν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ναύλωση των πλοίων της εν λόγω μεταφοράς έχουν έρθει στο φως, η Κυβέρνηση διαψεύδει!!! Ειρήσθω εν παρόδω, δεν είναι η πρώτη φορά που όπλα μεταφέρονται από το (όπως εξελίσσεται) «αμαρτωλό» λιμάνι του Πλατυγιαλιού, του Αστακού.
Η υποκρισία περισσεύει όταν οι ειρηνευτικές πρωτοβουλίες είναι λόγια κι οι μεταφορές όπλων έργα. 
Είμαστε αποφασισμένοι να αποτρέψουμε τον απόπλου αυτών των πλοίων σαν έμπρακτη εκδήλωση της αντίθεσης μας στις αμερικανοΐσραηλινές μεθοδεύσεις εξόντωσης και της συμπαράστασής μας και της Αλληλεγγύης μας στο μαρτυρικό Παλαιστινιακό Έθνος. 
Γι’ αυτόν τον σκοπό προετοιμάζουμε δυναμική κινητοποίηση - συγκέντρωση την

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 1.00 μ.μ. στην παραλία του Αστακού και καλούμε τους πάντες να συμμετέχουν. 


Συντονιστικό όργανο φορέων και πολιτών του Δήμου Αστακού.


Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!

Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!
Ολοι στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΚΝΕ στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, την Κυριακή 18/1 και ώρα 12 πμ και στο συμβολικό αποκλεισμό του λιμανιού.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει βαριές ευθύνες. Από το λιμάνι του Αστακού φεύγουν τα εφόδια των ιμπεριαλιστών που πλημμυρίζουν στο αίμα τη λωρίδα της Γάζας. Τα ψέματα που λέει δεν πείθουν κανέναν. Το αμερικάνικο Πεντάγωνο την εκθέτει.

ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ - Ισραήλ δολοφονούν!
Η αλληλεγγύη των λαών να βάλει τέρμα στη σφαγή!
Νίκη στον παλαιστινιακό λαό!

Γραφείο Τύπου της ΚΝΕ