17 Ιανουαρίου 2009

WIN στη WIND

Κάθε νίκη ,όσο μικρή ή και πρόσκαιρη να φαίνεται μπροστά στο χαμό των εργοδοτικών, κρατικών, δικαστικών αυθαιρεσιών που ζούμε έχει μεγάλη σημασία.

Γιατί:
  • Δείχνει τι μπορούμε να κάνουμε, δείχνει ότι μπορεί να μπαίνει φρένο στην εργοδοτική αυθαιρεσία.
  • Δείχνει ότι οι εργοδότες δεν είναι ανίκητοι παρ ότι έχουν στην υπηρεσία τους κράτος, δικαστήρια, αστυνομία.
  • Δείχνει ότι μόνο η ΟΡΓΑΝΩΣΗ των εργαζόμενων σε κάθε χώρο και κλάδο μπορεί να αντιμετωπίσει την αντεργατική λαίλαπα.
  • Δείχνει επίσης ότι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ όλων των εργαζόμενων που αγωνίζονται και χτυπιούνται, πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις μας ,και καταφέρνουμε μικρές σήμερα, μεγάλες αύριο ΝΙΚΕΣ.

Έληξε η δικαστική δίωξη ενάντια στο συνδικαλιστή της WIND Στέφανου Μάλαμα με απόσυρση της μήνυσης.
Σήμερα το πρωί, στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, η δίωξη ενάντια στο συνδικαλιστή εργαζόμενο της WIND Στέφανο Μάλαμα έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο μυνητής του, (πρώην) προϊστάμεντος τμήματος της WIND, Ζαφειράκος, απέσυρε τη μήνυση και απολογήθηκε δημοσíως. Σημειώνεται ότι προηγουμένως είχε ήδη "παραιτηθεί" -κατά τα λεγόμενα του- από την WIND, σε μια κίνηση προφανώς απεμπλοκής της εταιρίας από μια αδιέξοδη δικαστική δίωξη βασισμένη σε καταφανή ψέμματα και συκοφαντίες.
Ο Στέφανος Μάλαμας, εκτός από τον δικηγόρο του (Κ. Παπαδάκη) είχε και τη συμπαράσταση δεκάδων μελών του Σωματείου και αλληλέγγυων από τις επιτροπές συμπαράστασης.
Μια χρήσιμη πρώτα από όλα νίκη, ιδιαίτερα μπροστά στις άλλες αντίστοιχες διώξεις στο Βιβλίο - Χάρτου, τα Φροντιστήρια, την ΕΥΑΘ στη Θεσσαλονίκη. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!
http://indy.gr/newswire/elikse-i-dioksi-toy-syndikalist-stefano-malama