14 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Στόχος το κέρδος !!!

Στην συνέλευση - ενημέρωση που οργάνωσε το σωματείο μας (Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου ) και πραγματοποιήθηκε την πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012, παρευρέθη ο Πρόεδρος της ΠΟΕ -ΟΤΑ κ. Μπαλασόπουλος Θέμης και ο Γιώργος Χάρδας μέλος της εκτελεστικής επιτροπής , και ενημέρωσε τους εργαζομένους για την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων με στόχο να μην περάσουν τα επώδυνα μέτρα. 

 Με την εφαρμογή του νέου πακέτου μέτρων των 14,5 δις που επιβάλλεται από τους ξένους δυνάστες οδηγούν όλους τους Δήμους της χώρας σε οριστικό κλείσιμο. Σκοπός τους η ιδιωτικοποίηση όλων των υπηρεσιών με χαρακτήρα πλέον κερδοσκοπικό και όχι κοινωνικό... Παιδικοί Σταθμοί, Καθαριότητα, Κ.Α.Π.Η., Κ.Ε.Π., Αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα, Ηλεκτροφωτισμός, πράσινο κ.λπ. Δεν αποκαλύπτουν όμως στην τοπική κοινωνία το τεράστιο κόστος που θα φέρει η ιδιωτικοποίηση όλων αυτών στην τσέπη του ήδη εξαθλιωμένου Δημότη. Υπέρογκη αύξηση Δημοτικών τελών,υψηλά τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς …πληρωμή για τα πάντα… με Στόχο το κέρδος !!! 
 Απαίτησή μας είναι να σταματήσει εδώ και τώρα ο εκβιασμός των εργαζομένων, των συνταξιούχων, του κοινωνικού συνόλου πριν σπάσει κάθε συνεκτικός κοινωνικός δεσμός. Σ΄ αυτή τη μάχη σας θέλουμε μαζί μας. Οι εργαζόμενοι στους Δήμους όλης της χώρας σας καλούμε να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ μαζί για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα να ζούμε με αξιοπρέπεια. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι χωρίς εξαίρεση: Εργαζόμενοι σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, άνεργοι, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, κοινωνικοί φορείς, φοιτητές, μαθητές και γονείς.
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.

Μπορούμε να αντισταθούμε στην πολιτική που καταστρέφει τη ζωή μας, υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας και μας οδηγεί στην απόλυτη εξαθλίωση. Γνωρίζετε καλά πως για να περάσουν τα μέτρα προσπαθούν να στρέψουν τον ένα απέναντι στον άλλο ώστε να παραλύσουν τις αντιστάσεις μας. Οι μεγαλοδημοσιογράφοι των Μ.Μ.Ε., μας βγάζουν όλους ένοχους για την κρίση εκτός από τους τραπεζίτες, τους μεγαλοεργολάβους και τα τσιράκια τους. Σηκώστε το ανάστημά σας, υπερασπιστείτε μαζί μας τον τόπο σας και τις ζωές σας. Ας μετατρέψουμε τους Δήμους μας σε κέντρα αντίστασης όλων των κοινωνικών ομάδων.