30 Ιουνίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ¨κηπουρός" και ο Κασναφέρης"


Το παρατσούκλι "κηπουρός" χρεώθηκε για αρκετό καιρό στον τερματοφύλακα Αντώνη Νικοπολίδη, λόγω του επικείμενου - τότε-διορισμού του στο Δήμο Κηφισίας. Ο εν ενεργεία επαγγελματίας αθλητής, αρνήθηκε τελικά το διορισμό , αλλά η δημοσιότητα που πήρε η ιστορία, άνοιξε τη συζήτηση για την όλη υπόθεση. Πολλά ονόματα , πρώην και εν ενεργεία επαγγελματιών αθλητών,γράφτηκαν και ακούστηκαν, που επιβραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους με την πολυπόθητη θέση στο δημόσιο.

Πέρα από αυτό, η διαπλοκή των δήμων με τα βρώμικα κυκλώματα του επαγγελματικού αθλητισμού - ιδιαίτερα του κυκλώματος του βασιλιά των σπορ - κατοχυρώνεται και "θεσμικά" με τέτοιους διορισμούς. Γιατί δεν θέλει πολύ φαντασία για να καταλάβουμε ότι "οι κηπουροί" δεν θα ασχοληθούν με την κηπουρική των δήμων, αλλά με τις τοπικές μαφίες των μικρών κατηγοριών, που και εκεί γίνονται όργια, και μάλιστα σχετικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτά λίγο - πολύ ήταν και είναι γνωστά. Ο δικός μας όμως κ. Γ. Πατούλης για άλλη μια φορά πρωτοπόρησε. Ο κ. Γ.Κασναφέρης δεν είναι καν αθλητής, είναι πρώην διαιτητής της Α κατηγορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ή αλλιώς "η παράγκα του κηπουρού", και νυν διοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ Ξάνθης ,μιας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας.

Με πια λογική λοιπόν το νοικοκύρεμα στο εργασιακό πρόβλημα του δήμου, που οδήγησε στην καρατόμηση 105 εργαζομένων που θεωρήθηκαν πλεονάζον προσωπικό, ο κ.Γ.Κασναφέρης κρίθηκε απαραίτητος για τη λειτουργία του δήμου, και πέρασε στο μόνιμο διοικητικό προσωπικό του ;
Την απάντηση τη γνωρίζουμε όλοι, όμως υπάρχουν- ή θα έπρεπε να υπάρχουν -και όρια. Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι ότι προστίθεται άλλο ένα κραυγαλέο στοιχείο, που επιβεβαιώνει τη μη νομιμότητα της πολύκροτης απόφασης, που έκανε γνωστό το Μαρούσι στο πανελλήνιο.
Πράγματι , γίναμε τουριστικός δήμος χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει Κυριακή το Mall. Τέτοιες δόξες είχαμε να ζήσουμε από τους Ολυμπιακούς αγώνες, επί ημερών του πρώην Π. Τζανίκου.

τη φωτό αλιεύσαμε από τo blog ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣI http://ergazomenoi-sto-marousi.blogspot.com/2009/06/kasnaf.html
( η αισθητική παρέμβαση στη φωτο δική μας)

Για το θέμα γράψανε επίσης τα blogs:
Με σύμμαχο εσένα