16 Ιουνίου 2009

Τα ΒΟΡΕΙΑ γιόρτασαν τα 2 χρόνια
Με τραγούδι και χορό μέχρι τις πρωινές ώρες, γιορτάσαμε με τους φίλους μας τα 2 χρόνια της εφημερίδας και του blog, την Παρασκευή 12/6 στο CHEERS ,στο εμπορικό κέντρο ΑΙΘΡΙΟ στο Μαρούσι.
Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους,εκ μέρους της Σ.Ε η Λουκία Κωνσταντίνου είπε:

"Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε! Από μεριάς των Βορείων της Αθήνας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας για τα 2 χρόνια της εφημερίδας.

Αυτή τη φορά επιλέξαμε να κάνουμε μια διαφορετική εκδήλωση. Όπως κάποιοι γνωρίζετε, 4 μέλη της Συντακτικής μας επιτροπής είχαμε τη τύχη να βρεθούμε στην Κούβα & να γνωρίσουμε από κοντά τη χώρα και το λαό της.

Τις εντυπώσεις* μας πιστεύω να τις διαβάσατε στην εφημερίδα. Αν και η αίσθηση της Κούβας δεν μεταφέρεται, προσπαθήσαμε να δώσουμε μια εικόνα, για τα όσα είδαμε στις 14 ημέρες της παραμονής μας εκεί.

Η Κούβα ακόμα και σήμερα παραμένει σύμβολο για ολόκληρο τον κόσμο. Ίσως όχι για όλους το ίδιο, αλλά παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα της, είναι μια κοινωνία ζωντανή που το παλεύει όπως μπορεί.

Εμείς την Κούβα, για όλα αυτά που συμβολίζει, την αγαπούσαμε και πριν πάμε. Εκεί όμως την ερωτευτήκαμε. Ερωτευτήκαμε την μουσική της, ερωτευτήκαμε την τέχνη της, μα πάνω απ΄ όλα ερωτευτήκαμε τους ανθρώπους της.

Με τη σημερινή βραδυά θα θέλαμε να μεταφέρουμε και σε εσάς μέσω της μουσικής, λίγο από το άρωμά της.

Θα μας βοηθήσει σε αυτό ο Remy Mailan από το Σαντιάγκο της Κούβας & οι SOUSSI BAND. Θα βοηθήσουν επίσης οι γνωστοί φίλοι μας από το μουσικό σχήμα της Ν.Ιωνίας.

Eυχαριστούμε και πάλι. Ελπίζουμε να σας αρέσει. Καλή διασκέδαση."

*

http://voria-tis-athinas.blogspot.com/2008/02/cuba-libre.html

http://voria-tis-athinas.blogspot.com/2008/06/cuba-libre-2.html

http://voria-tis-athinas.blogspot.com/2008/11/cuba-libre-3_24.html