1 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: AYTOI EINAI , οι "πλεονάζοντες"


Σύμφωνα με πληροφορίες, ευχαριστήριες επιστολές 2 πολιτών βρίσκονται εδώ και μέρες στα χέρια της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου. Οι συμπολίτες μας ευχαριστούν τον κ. Σίμο Φερεντίνο (Αντιπρόεδρο του Δ.Σ του Σωματείου της Δημοτικής Συγκοινωνίας, και βεβαίως "πλεονάζοντα") για την "εξαίρετη πράξη του, σχετικά με τροχαίο ατύχημα", που απεγκλώβισε τον οδηγό του αυτοκινήτου που είχε ανατραπεί μετά από πρόσκρουση.

Τελικά αυτοί οι "πλεονάζοντες" είναι καλοί άνθρωποι, και τέλος πάντων πολύ πιο σοβαροί από τα αφεντικά τους ! Τα οποία αφεντικά τους, μάλλον  αυτά πλεονάζουν στο  Δήμο.

Γιατί σημειώνουμε το γεγονός ;  Γιατί είναι γνωστή η εμμονή των "δημανθρώπων"  στον χειρισμό ευχαριστήριων επιστολών πολιτών, έχοντας φαίνεται ανακαλύψει κάποιο μαθηματικό τύπο ( ... πες μας τι πίνεις, και δεν μας δίνεις ... ) που τις ανάγουν αυτόματα σε ψήφους!  Όταν όμως καμιά φορά στα ξεκούδουνα, κάποιος  ευχαριστήσει για κάτι, αυτούς που πρόσφατα ευγενικά απέλυσαν, τότε μάλλον προτιμούν να το κάνουν γαργάρα, γιατί "ο τύπος δεν βγαίνει" !  Και δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτες έχουν ευχαριστήσει  επισήμως οδηγούς της δημοτικής συγκοινωνίας, για διάφορες πράξεις τους.  

Έτσι λοιπόν, είμαστε πραγματικά περίεργοι για το χειρισμό του θέματος από το αμαρτωλό Προεδρείο στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο.