21 Ιουνίου 2010

Σχόλιο για τους εργαζόμενους στη Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου***ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ!!!

**ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΜΑ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΟΥ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ!!!

**ΝΑ ΜΠΕΙ, ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ, ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ, ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.!!!

**ΈΛΕΟΣ!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΆΛΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΝ ΌΛΟΙ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΝΑ ΛΥΓΙΖΕΙ, ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ...

***ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΡΚΕΤΟ ΌΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ,ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, ΤΡΙΠΛΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, ΚΙ΄ΑΥΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΜΙΕΤΑΙ???

***ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ???

***ΘΑ ΠΩ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ, ΠΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ..!

**ΤΕΛΟΣ, ΠΙΑ. ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ,ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΉΣΥΧΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΩΣΙΑ, ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ!

***Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΕΜΠΑΙΖΕΙ, ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ.

***ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑ.

***ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

***ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ, Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ???

*** ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ - ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ - ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΑ - ΈΧΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΈΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΡΑΧΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ, ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ!!!...

***Ε, ΟΧΙ!!!...ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΣΑΣ???...

***ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ,ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ???...

***ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ???...

ΘΕΩΡΩ, ΠΩΣ ΉΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.

ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ, ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΘΕΡΙΑ...!!! ΕΣΑΣ...ΝΑΙ.. ΕΣΑΣ!!!

Δέσποινα