2 Ιουνίου 2010

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Κηφισιά 31-5-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια πολύ μεγάλη νίκη, σημείωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Σχηματάρι, ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς Ανδρέας Τσούκαλης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Ανδρών και Γυναικών 2010 του ΣΕΓΑΣ, ενώ αξιόλογη εμφάνιση έκανε και ο αθλητής του μήκους Δημήτρης Διαμαντάρας, που εκπροσώπησε το ΓΣ Κηφισιάς στη διεθνή Συνάντηση «Παπαφλέσσεια 2010».

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Τσούκαλης, που μετείχε στα αγωνίσματα του δεκάθλου Ανδρών, συγκέντρωσε συνολικά 7.142 βαθμούς, κερδίζοντας έτσι επάξια την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΣΕΓΑΣ. Η νίκη του αθλητή του ΓΣ Κηφισιάς, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς και τις δύο μέρες, αγωνίστηκε με πυρετό και αντιβίωση. Ωστόσο, χάρη στις πολύ καλές επιδόσεις του, ο Αν. Τσούκαλης, κέρδισε επάξια και το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή του στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων- γνωστό ως «Μπρούνο Τζάουλι»- που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιούνη στο Ισραήλ.

Αξιοσημείωτη εμφάνιση, έκανε και ο Δημήτρης Διαμαντάρας, στη διεθνή Συνάντηση «Παπαφλέσσεια 2010», που έγινε την Κυριακή στην Καλαμάτα. Ο πολλά υποσχόμενος αθλητής του ΓΣ Κηφισιάς που αγωνίστηκε με άλλους ξένους και Έλληνες αθλητές στο άλμα σε μήκος, κατέγραψε την ίδια επίδοση (7,81μ) με τον Πολωνό Μάρτιν Στάρζακ που κέρδισε την 1η θέση.