19 Νοεμβρίου 2010

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου συμμετέχουμε μαζί με την Επιτροπή Αγώνα Μαρουσιού - Πεύκης Ενάντια στα διόδια στην συγκέντρωση του Πανελλαδικού Συντονιστικού ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. 
     Οι εταιρίες σε πλήρη αποθράσυνση ανακοινώνουν αυξήσεις πάνω απο 40% για το 2011. Παράλληλα ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν σταθμούς νέων διοδίων στους κόμβους Λυκόβρυσης, Καλυφτάκη, Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου όπως προβλέπεται στις συμβάσεις παραχώρησης. Στην Αττική Οδό συνεχίζουν να εισπράττουν διόδια όταν έχουν ήδη υπερκαλύψει το κόστος κατασκευής και έχουν αποκομίσει τεράστια κέρδη. Συνεχίζουν τις αυξήσεις όταν οι εργαζόμενοι επωμίζονται μειώσεις μισθών και ανεργία. Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Συντονιζόμαστε στους κοινούς αγώνες ενάντια σε όλα τα διόδια.


   Καλούμε σε αγωνιστική συστράτευση όλους τους συμπολίτες μας, τους κατοίκους και τους εργαζόμενους στο Μαρούσι και τους γύρω δήμους. Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου οργανώνουμε αυτοκινητοπομπή απο το Μαρούσι μέχρι το Μώλο Φθιώτιδας. Συμβολικά θα ανοίξουμε τα διόδια της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ στον κόμβο με τη Λεωφ. Κηφισού. Στη συνέχεια σε συντονισμό με κατοίκους των Αφιδνών θα ανοίξουμε τα διόδια στον κόμβο Αφιδνών και θα συνεχίσουμε μέχρι το Μώλο. 
      Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με δικό τους ΙΧ, ήτε μπορούν να μεταφέρουν με το ΙΧ τους άλλους, ήτε να συνταξιδέψουν μαζί μας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email επικοινωνίας: epitropiagona2010@yahoo.gr και ektostonteixon@yahoo.gr. Το ραντεβού μας είναι στην πλατεία ηλεκτρικού σταθμού στο Μαρούσι την Κυριακή 28/11 το πρωι 8.30 - 9.00π.μ για να ξεκινήσουμε. Δηλώστε συμμετοχή

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ